Venom 3: a film egyik frissen bejelentett sztárja árulta el, hol tart a forgatás!

MOZI HÍREK – A Venom 3 izgalmas forgatási frissítést kap az új sztár Juno Temple-től, miután különböző késések miatt csúszott a Sony Pókember-univerzum hármas folytatása.

 

 

Miután a 2023-as SAG-AFTRA sztrájk miatt különböző késésekbe ütközött, Juno Temple egy izgalmas Venom 3 forgatási frissítéssel szolgál. A Sony’s Spider-Man Universe filmje cselekményének részletei egyelőre nem ismertek. A franchise sztárja, Tom Hardy a franchise veterán társával, Kelly Marcellel közösen írta a történetet. Utóbbi írta a forgatókönyvet és rendezőként is debütál a projektben.

A Juno Temple, Chiwetel Ejiofor és Clark Backo főszereplésével is készülő film forgatása eredetileg 2023 júniusában kezdődött, ám a SAG-AFTRA sztrájk miatt még abban az évben elhalasztották, majd még az év novemberében újraindultak a kamerák.

A Variety a 2024-es SAG-díjátadón való megjelenése során beszélgetett Temple-lel a Venom 3-ban játszott közelgő szerepéről. Bár nem árult el részleteket a nem nyilvános főszereplőről, megerősítette, hogy a forgatás „a végéhez közeledik”. Ugyanakkor „vad, csodálatos utazásként” értékelte az SSU-hármasfilmmel töltött időt. Kifejezte, hogy úgy érzi, a film „jó lesz”. Íme, mit nyilatkozott Temple:

„Jelenleg a végéhez közeledünk. Ez egy vad, csodálatos utazás volt. Annyira új nekem. Ez egy nagy sorozat! Ez őrület. Annyira jó móka volt, és olyan klassz emberekkel dolgozhattam együtt. Olyan szerencsés voltam a karrierem során, hogy a leghihetetlenebb stábbal dolgozhattam. Alig várom, hogy kikerüljön a világba. Szerintem jó lesz.”

 

A Venom 3 döntő lesz az SSU jövője szempontjából

 

A franchise kritikai melléfogásai közepette az első két Venom-film továbbra is kiemelkedik az SSU-ban. Különösen a közönség nagyrészt kedvezően fogadta őket. Hardy alakítása mind az újságíró Eddie Brock, mind a címadó szimbióta szerepében külön elismerést váltott ki. Mindkét részben elkötelezetten játszotta el egy olyan ember kiszámíthatatlan természetét, akinek egy fiatalkorú idegen lénnyel kell osztoznia a testén, és az általános, nyelves hangvételét.

Bár a Morbius 71%-os közönségaránya a nézők általános tetszését jelzi a Jared Leto vezette filmmel kapcsolatban, a film arról híres, hogy sikerét egy „annyira rossz, hogy az szinte már jó” filmként találta meg.

Mivel a 2022-es rész és a most bemutatott Madame Web is pénzügyi csalódásnak bizonyult a franchise számára, egyértelmű, hogy az SSU közeledik a „make or break” pontjához. A problémák ellenére azonban a Venom 3 akár a biztonságot is jelentheti a Sony számára, amire a franchise folytatásához szükség van.

Az SSU egészének egyik fő problémája az volt, hogy a Sony hogyan építette fel a Pókemberhez kapcsolódó karakterek egész univerzumát. Minden nagyobb Marvel-kapcsolat nélkül, mivel csak a pókember jogait birtokolták. Ahogy azonban az első két film is mutatja, az antihőst körülvevő rajongótábor elég volt ahhoz, hogy a Marvel Moziverzumon kívül is nagyobb kasszasikert arasson. Ez látszólag garantálja, hogy a Venom 3 folytatni fogja ezt a sorozatot. Ha valóban siker lesz, az a Sony számára is jobb mintát adhat arra, hogy miként lépjen tovább az SSU-val.

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu