Tom Hardy elárulta, mi a véleménye a Marvel’s Spider-Man 2 Venomjáról!

Tom Hardy, aki a Sony legutóbbi élőszereplős Marvel-filmjeiben Venom szerepéről ismert, megosztotta néhány gondolatát a Marvel’s Spider-Man 2 gonosztevőjéről…

 

 

A Marvel’s Spider-Man 2-ben Venomja nagy sikert aratott a játékosok körében. Sőt, még Tom Hardy is csak jót tud mondani az Insomniac szimbióta szupergonoszról készített változatáról! Venom Pókember egyik legkedveltebb és legikonikusabb ellensége. Számtalan videójátékban, képregényben és filmben terrorizálta a hálószövőt és rajongóit egyaránt. A játékosok természetesen kíváncsiak voltak, amikor a nyálkás fekete szimbióta megjelent a Marvel’s Spider-Man post-credit jelenetében. Venom kilépését az árnyékokból a Spider-Man 2 első trailerében dermesztő ováció fogadta.

Az izgalom csak fokozódott, amikor bejelentették, hogy Tony Todd, az olyan híres gonosztevők színésze, mint az eredeti Candyman és Zoom a Flashből, a Marvel’s Spider-Man 2-ben Venom hangját adja majd.

Todd már évek óta népszerű volt a rajongók körében Venom hangjaként. A hónap elején, a Spider-Man 2 PlayStation 5-re történő megjelenése előtt gyakran kifejezte lelkesedését a szereppel kapcsolatban. Most, hogy a játék már kint van, a rajongók megosztják elismerésüket Tony Todd alakítása iránt. Köztük egy másik színész is, aki nemrég keltette életre Venomot.

Néhány nappal ezelőtt Tom Hardy megosztott egy fekete-fehér fotót Tony Toddról az Instagram-fiókján, és egy kommentben „legendának” nevezte a Pókember 2 szinkronszínészét – feltehetően Venom szerepéért.

Ennek a bóknak azért van extra súlya, mert Hardy alakítja Eddie Brockot és Venom szimbiótát a Sony élőszereplős Marvel-filmjeiben. Illetve, egy rövid cameo erejéig a Pókember: Nincs hazaút című film végén is. Szerepét a harmadik, egyelőre cím nélküli Venom-filmben fogja újra eljátszani. Utóbbi jelen állás szerint 2024. július 12-én kerül a mozikba.

Nem Tom Hardy az egyetlen Venomhoz kapcsolódó híresség, aki nyilatkozott a Marvel Pókember 2. filmjéről. A legendás képregényrajzoló és író, Todd McFarlane a nyári Comic-Con 2023 rendezvényen dicsérte Venom dizájnját. Úgy tűnik, hogy a játékosok is osztják ezt az érzést. Hiszen a Spider-Man 2 máris az Insomniac egyik legelismertebb címévé vált kevesebb mint egy hét után. Jon Paquette, a játék vezető narratív igazgatója nemrég utalt egy Venom-központú spin-off játékra. Ha elég rajongó szeretné, ami azt jelenti, hogy a játékosok még többet láthatnak a halálos védelmezőből az Insomniac univerzumában.

Forrás: Instagram

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu