Idén nem lesz BlizzCon – megtudtuk, miért!

A 2024-re tervezett Blizzard-összejövetel elmarad, és már most olyan szóhasználatot látni a Microsoft alá tartalmazó Blizzard Entertainmenttől, ami nem sok jót vetít előre a rendezvény számára.

 

A Blizzard bejelentette, hogy a BlizzCon 2024 elmarad, de izgatott, hogy „a jövőbeli években visszahozza” a rendezvényt. Az E3-nál is mintha hasonó szóhasználatot láttunk volna… de nézzük, hogy mi a közlemény: „Az elmúlt egy év alapos mérlegelése után úgy döntöttünk, hogy nem rendezzük meg a BlizzCont 2024-ben. Ezt a döntést nem könnyelműen hoztuk meg, mivel a BlizzCon továbbra is egy nagyon különleges esemény mindannyiunk számára, és tudjuk, hogy sokan közületek nagyon várjátok. Bár idén másképp közelítjük meg a dolgot, és mivel a múltban már más eseményformátumokat vizsgáltunk, biztosak lehettek benne, hogy ugyanolyan izgatottak vagyunk, mint valaha, hogy a következő években újra megrendezzük a BlizzCont.

A következő hónapokban további részleteket fogunk megosztani az év folyamán megjelenő újdonságainkról, köztük a World of Warcraft: The War Withinről és a Diablo IV első kiegészítőjéről, a Vessel of Hatredről. Hogy megünnepeljük ezeket a közelgő megjelenéseket, és hogy új és különleges módokon hozzuk össze közösségeinket, hamarosan megosztunk néhány izgalmas tervet más iparági kiállításokra és kongresszusokra, például a Gamescomra. Alig várjuk, hogy hamarosan többet mondhassunk ezekről a tervekről. Alig várjuk továbbá, hogy az Overwatch Champions Series megállja a helyét a Dreamhack Dallason és a Dreamhack Stockholmon is. És izgatottan várjuk, hogy több globális, személyes, személyes eseményt tervezzünk a Warcraft 30. évfordulójának megünneplésére, amelyeket a játékon belüli ünnepségek mellett a Warcraft-játékainkban is megrendezünk 2024-ben. Bár ezek az események különböznek a BlizzContól, minden kreativitásunkat és fantáziánkat bevetjük, hogy biztosítsuk, hogy ugyanazt az ünneplés és összetartozás szellemét hordozzák.

Reméljük, hogy ezek az élmények (számos élőben közvetített iparági esemény mellett, ahol folyamatosan tájékoztatunk titeket arról, hogy mi történik a játékuniverzumainkban) megragadják annak lényegét, ami a Blizzard közösségét olyan különlegessé teszi. Bármilyen módon is szeretnél velünk kapcsolatba lépni az idei eseményeken (akár személyesen, akár virtuálisan), alig várjuk, hogy ott legyél!”, írta a Blizzard.

Ez nekünk felettébb úgy hangzik, hogy game over. A Microsoft nemes egyszerűséggel bedarálja a Blizzard játékait is az Xbox Games Showcase közvetítésekbe…

Forrás: Gematsu, Blizzard

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu