Assassin’s Creed-pletykák: jövőre érkezik az Assassin’s Creed: Red?

A Ubisoft talán legfontosabbnak nevezhető IP-jével kapcsolatban egyszerre több pletyka is felbukkant, így célszerű ezeket mind egy helyre gyűjteni, azaz nem csak a franchise egy részéről fogunk beszámolni.

 

Az Insider Gaming szerint az Assassin’s Creed: Redet június 10-én mutatja be a Ubisoft, azaz a Ubisoft Forward során fog erre időt szánni a francia kiadó. Az embargó állítólag június 12-én fog lejárni, így a sajtótól ekkor fogunk látni több játékmenetet és információt az IP következő részéből. Az Assassin’s Creed régebbi részeiből is terveznek remake-eket. A 2013-ban megjelent IV: Black Flagből állítólag készül is egy, és azt is hallani, hogy az évtized végéig egy másik epizódból is lesz egy újabb verzió.

Az Assassin’s Creed: Hexe főszereplőjét Elsának hívják, és valamikor 2026-ban fog megjelenni (ás ez lesz a franchise következő fő epizódja). Az Assassin’s Creed: Nebula Indiában, Kínában, illetve az Azték Birodalomban játszódik, de készül egy többjátékos cím is Assassin’s Creed: Echoes néven, sőt, van egy maximum négy játékost támogató kooperatív projekt is Assassin’s Creed: Raid néven.

Az Assassin’s Creed: Red megjelenése mellett elindul az Assassin’s Creed: Infinity is, ami a franchise új központi hubja lesz, és valószínűleg a modern kori történet is itt fog játszódni. Egy egyesített engine felé halad a franchise, ami állítólag Anvil Pipeline néven fut. Ezzel a részek közötti fejlesztés kifinomultabbá válik, és a modernebb technológiák, így például a sugárkövetéses globális megvilágítás és a virtuális geometria is bevethető lesz bennük.

Az Insider Gaming még arról is beszámolt, hogy a franchise következő része mikor lesz esedékes. Az Assassin’s Creed: Red esetében nem tűnik valószínűnek, hogy még 2024-ben eljut a közönséghez, így vele kapcsolatban 2025 elejével érdemes tervezni, bár az sem kizárt, hogy 2025 közepén jut el a boltokba, de ez szerintük csak találgatás, úgyhogy ki tudja, mit tervez a Ubisoft.

Mindez nem hivatalos.

Forrás: Reddit, Insider Gaming,

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu