The Forever Winter: működésben a posztapokaliptikus PvEvE [VIDEO]

A Fun Dog Studios (ami a Horizon: Zero Dawnon, a DOOM Eternalon, a Killzone-on, a Hawkenen, a The Witcher 3-on és a Mass Effecten dolgozó veteránokból állt össze) végre bemutatta működés közben is első játékát.

 

Csapatalapú, posztapokaliptikus, taktikai, kooperatív looter-shooter lövöldözős játék, ahol PvEvE konfliktusok várnak ránk; így lehetne a legjobban jellemezni a The Forever Wintert, ahol sok ellenséges frakció küzd meg egymással. Csapatonként maximum négyen játszhatunk együtt, hogy a hatalmas ellenfeleket legyőzzük (vagy lopakodással jussunk át rajtuk), hogy a hanyatló Föld erőforrásait mihamarabb meg tudjuk szerezni, és aztán onnan ki kell menekülni egy biztonságos területre. A játékosok a fegyvereiket többszöri végigjátszás során szedik össze, hogy így a nagyobb ellenfelekkel is meg tudjanak küzdeni.

Miles Williams, a Fun Dog Studios vezérigazgatója és kreatív igazgatója így nyilatkozott a játékról: „A The Forever Winteren való munkánk egy egyszerű igazsággal kezdődött: a háború maga a pokol. A szuperkatonaság hatalmi fantáziájának megvan a maga helye és ideje, de őszintén szólva, ezt már sokszor és sokszor megcsinálták. A The Forever Winterrel újra akartuk definiálni a győzelmet, mint túlélést – biztosítva, hogy minden csata keményen megvívott, és minden vereség egy tanulság. Jutalmat kapsz azért, ha okosabban, nem pedig keményebben harcolsz, és fenntartod a helyzetfelismerést egy olyan világban, amelyet úgy terveztünk, hogy éppoly könyörtelen legyen, mint amilyen felejthetetlen. Miközben hatalmad nőni fog, mindig egér maradsz a labirintusban, a túléléshez pedig együtt kell működnöd másokkal.”

 

 

A rendszerigényeket is publikálták a Steamen:

 

Minimum rendszerigény:

  • Operációs rendszer: Windows 10 x64 (verziószámot nem említettek)
  • Processzor: Intel Core i7-9700/AMD Ryzen 7 3700X
  • Memória: 16 GB RAM
  • Videókártya: Nvidia GeForce RTX 2080 Super/AMD Radeon RX 5700 XT (8 GB VRAM)
  • DirectX: DX12
  • Szabad tárhely: még nem ismert

 

Ajánlott rendszerigény:

  • Operációs rendszer: Windows 10 x64 (verziószámot nem említettek)
  • Processzor: Intel Core i7-12700/AMD Ryzen 7 5700X
  • Memória: 16 GB RAM
  • Videókártya: Nvidia GeForce RTX 3080 Ti (12 GB VRAM)/AMD Radeon RX 6800 XT (16 GB VRAM)
  • DirectX: DX12
  • Szabad tárhely: még nem ismert

 

A The Forever Winter először PC-re jelenik meg. Megjelenési dátuma még nem ismert, de a Steamen már wishlistelhető.

Forrás: WCCFTech, Steam

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu