Xbox Games Showcase 2024: kiszivárgott pár játék?

A Microsoft (ami a minap több stúdiót is bezárt a Bethesda alatt, és ezt nem fogadta jól a közönség) E3-pótló közvetítése során több játékot is be fog jelenteni. Ezek állítólag kiszivárogtak.

 

Mindez a 4chanen bukkant fel, így alapjában véve érdemes megkérdőjelezni mindent, amit ott olvashatunk. Állítólag a Perfect Darkkal nyit majd a Microsoft, de ma azt is hallottuk, hogy a fejlesztése eléggé zűrös. A megjelenést állítólag 2025-re akarja a Microsoft. Ezután fel fog bukkanni a Playgroundtól a Fable, ami szintén évek óta áll fejlesztés alatt, és 2025 tavaszán fog a pletyka szerint megjelenni. Ezeket az Avowed követi, ami novemberben juthat el a célvonalig.

Aztán szó lesz az Indiana Jones and the Great Circle-ről; a MachineGames játéka a pletyka szerint decemberben fog eljutni a játékosok elé. Ennek producere Todd Howard, aki a Starfield rendezője volt. A Bethesda Game Studios alkotása is fel fog bukkanni a közvetítésben, ugyanis a Shattered Space néven futó DLC-ből egy trailert láthatunk. A megjelenés állítólag szeptemberben, tehát egy évvel az alapjáték rajtja után lehet. Majd érkezik egy Fallout 3 remaster is, amit 2024 októberére tervez a Microsoft.

2025-ben jön a South of Midnight, ami nem néz még ki valami fényesnek, aztán egy trailert láthatunk az Overdose-ból, ami Kojima Hideo játéka lesz (ezt OD néven jelentették be), és Kyle McLachlan fel fog bukkanni benne. A Toys for Bob, akiktől a Crash Bandicoot új részeit láthattuk, bár függetlenné vált a Microsofttól, mégis az ő IP-jükből készít valamit. Egy új Banjo játék lesz ez a pletyka szerint. Majd bejelentik a Lost Odyssey remasterjét, a Gears of War első három részének remastereit, a Gears 6-ot, és végül a következő generációs Xboxot és a handheld platformot elhintik valamilyen formában.

Ahogy ezt a legelején írtuk, mindez nem hivatalos, és ennél valószínűleg többet is látni fogunk a közvetítés során.

Forrás: Reddit, 4chan

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu