Stellar Blade: az első napi frissítéssel itt is van a New Game+ [VIDEO]

Így nem csak a kissé rasszistának ható graffiti tűnik el az egyik R Shop faláról, hanem az újrajátszhatóság is jelentősen javul a Shift Up mai naptól kapható PlayStation 5-exkuzívjában.

Sok esetben láthattuk, hogy egy játék New Game+ módja csak hónapokkal később jelent meg (ilyen volt a Marvel’s Spider-Man 2 is), de a dél-koreai fejlesztők ezt azonnal, az első napi frissítésre megvalósították. A szintkorlát Eve felszerelésében úgy módosul, hogy a fegyver maximuma 15 helyett 40, a testé és a Beta energiáé 6 helyett 9, a Tumbleré pedig 5 helyett 13-as szint lesz. A megmaradt magokat el lehet adni SP0-tt2r boltjában Vitcoinokért, amikből új jelmeztárgyakat lehet vásárolni. A New Game+ a fejlődés folytatása mellett magokat is gyűjthetünk, amelyekkel az alapjátékhoz képest még jobban felturbózhatjuk Eve fegyvereit, HP-ját és Beta energiáját. A Tumblert is tovább fejleszthetjük, növelve az általa egyszerre gyógyított HP mennyiségét. A drón tuningolásával a távolsági támadásaink erejét növelhetjük. Miután minden fejlesztést elvégeztünk, a megszerzett magokat beválhatjuk a kosztümökre.

A New Game+ során Infinite képességeket is szerezhetünk, amelyek a meglévő Beta képességek továbbfejlesztései: 4 új Beta képesség mozdulat, 8 új képesség a Beta/Burst képességek fejlesztésére, illetve 5 új drón skill lesz. Nem csak a Beta-képességeket lehet fejleszteni, hanem a Burst-képességeket is, ezért győzzük le az ellenségeket és szerezzünk SP-t (képességpontokat), hogy mindet feloldhassuk. A New Game+ új (összesen 34) kosztümöt és 5 kiegészítőt is tartalmaz Eve-nek, és összesen 2-2-t Adamnek, Lily-nek és a drónnak. Újra kinyithatjuk azokat a ládákat, ahonnan korábban a jelmezeket szereztük, vagy újra felkereshetjük a boltokat, ahol árulják őket. Érdemes lehet újrajátszani a küldetéseket is, hogy megszerezzük az első végigjátszás során be nem szerzett kosztümöket.

Eve felszerelései és az Exospine is új fejlesztéseket kapnak. Az Mk2-ve személyre szabhatjuk a játékstílust. Meg lehet növelni a támadási sebességet, hogy sarokba szorítsuk ellenfeleink, a bekapott sebzést pedig Beta energiává alakítva visszaküldhetjük nekik. A pajzsátütést is fokozhatjuk, hogy figyelmen kívül hagyhassuk az ellenséges pajzsokat. Ezekre a fejlesztésekre azért is szükség lesz, mert nem csak Eve erősödik, hanem az ő ellenségei is (akik elhelyezései is módosulni fognak a New Game+ módban).

A Stellar Blade ma jelent meg PlayStation 5-re.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu