Nicolas Cage Jézus Krisztusról szóló filmben játszik, ám a műfajválasztás kicsit meglepő…

MOZI HÍREK – A The Carpenter’s Son a fiatal Jézus Krisztus és családja életét tárja fel, miközben természeti és isteni borzalmakkal kell szembenézniük…

 

 

Habár rengeteg horrorfilm született már démoni megszállottságról, ördögűzésről és furcsa vallási eseményekről, kevés – ha volt egyáltalán ilyen – vizsgálta Jézus Krisztus életét… egészen mostanáig. Bejelentették, hogy Nicolas Cage lesz a főszereplője Lotfy Nathan (Harka) rendező The Carpenter’s Son című új horrorfilmjének. Cage FKA Twigs (The Crow), Souheila Yacoub (Dűne: Második rész) és Noah Jupe (A Quiet Place Part II) mellett fog szerepelni, a producer pedig a Cinenovo, valamint a Pacemaker lesz.

A Deadline szerint a The Carpenter’s Son egy fiatal Jézus Krisztus és családja életét fogja feltárni, akik „természeti és isteni” borzalmak célpontjává válnak.

Nathan a forgatókönyvhöz a Kr. u. 2. századból származó apokrif „Tamás gyermekkori evangéliumából” merített ihletet, amelynek szövege a bimbózó megváltó életét meséli el. A hivatalos szinopszist alább nézheted meg.

„Az ács fia egy római Egyiptomban bujkáló család sötét történetét meséli el. A fiút, akit csak „a Fiú” néven ismernek, egy másik titokzatos gyermek kételyekbe kergeti, és fellázad gyámja, az ács ellen, felfedve a benne rejlő erőket és egy felfoghatatlan sorsot. Miközben gyakorolja saját erejét, a Fiú és családja természeti és isteni borzalmak célpontjává válik.”

Nicolas Cage az ácsot (a bibliai Józsefet), míg FKA Twigs az anyát (Máriát) alakítja majd. Noah Jupe lesz a Fiú (Jézus). Yacoub pedig egyelőre ismeretlen szerepben tűnik majd fel.

Hogy a The Carpenter’s Son képes lesz-e olyan sikert aratni, mint a közelmúlt vallásos horrorfilmjei, azt majd meglátjuk. Ám Cage és a furcsa előzmények miatt legalább lesz esélye arra, hogy megszólítsa a rajongókat. Hiszen sokan már régóta lobbiznak azért, hogy több eredeti film készüljön. A forgatás várhatóan idén nyáron kezdődik.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu