Folytatást kaphat Nicolas Cage és John Travolta klasszikus akciófilmje?!

MOZI HÍREK – A 90-es évek egyik legizgalmasabb akciófilmje nagyot lendített mind Nicolas Cage, mind John Travolta karrierjén…

 

 

Úgy tűnik, a Top Gun: Maverick sikere felélesztette Hollywoodban a vágyat, hogy szerencsét próbáljon a korábban jól bevált nagy akciófilmekkel. Az egyik ilyen a hazánkban is népszerű Ál/Arc (Face/Off), amelynek egy iparági bennfentes szerint a főszereplő páros, Nicolas Cage és John Travolta visszatérésével lesz folytatása.

 

John Travolta Cage, Nicolas Cage pedig Travolta

 

Az információ Daniel Richtmantől származik (a World of Reel-en keresztül). Egyelőre nincs több részlet a filmről, minthogy a két sztár időbeosztását úgy igazíthatják, hogy leforgassák a közel három évtizeddel ezelőtt, 1997-ben bemutatott legendás akció-mozi folytatását. Aki nem ismerné, a filmben Sean Archer (Travolta) FBI-ügynök egy veszélyes műtéten esik át, melynek során az arcát a kómában fekvő terrorista Castor Troy (Cage) arcára cseréli.

Amikor azonban Castor felébred, és felveszi Sean személyazonosságát, Sean legrosszabb rémálma kezdődik, hiszen nemcsak a saját, hanem felesége és lánya életéért is küzdenie kell…

Az eredmény? Az akciófilmek és Nicolas Cage rajongóinak kultikus filmje! Sok néző emlékezetében máig jelen van, olyannyira, hogy 2021-ben már egyszer bejelentették a folytatást. Adam Wingard, a Godzilla x Kong: Az új birodalom rendezője áll a kamera mögött, Simon Barrett pedig a forgatókönyvíró. A rendező azonban figyelmeztetett, hogy csak akkor vállalja el a projektet, ha számíthat az eredeti színészek visszatérésére. Úgy tűnik, hogy ez így is lesz.

Mégpedig annak ellenére, hogy a forgatókönyvírók sztrájkja miatt szünetelt a film forgatókönyvének megírása. A problémák azonban úgy tűnik, szintén megoldódtak. Cage és Travolta tehát hamarosan visszatérhet legjobb munkáihoz.

Az viszont még kérdéses, hogy 2024-ben képesek lesznek-e visszaadni az akció, intrika és humor remek elegyét, amit a 80-as és 90-es évek Hollywoodjának oly sok gyöngyszeme kínált a közönségnek.

Az Ál/Arc a legendás John Woo rendezésében készült. Jelenleg nem látható a streaming-szolgáltatókon, de a filmkölcsönzési és -értékesítési platformokon, például a Rakuten, az Amazon és az Apple kínálatában megtekinthető. Ha kéznél van, ne habozzatok megnézni! Kellemes két órát tölthettek vele.

Forrás: World of Reel, ComicBook.com, GameStar.de

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu