Kiszivárogtak az első forgatási fotók a Pán Péter-horrorból – vérből nem lesz hiány!

MOZI HÍREK – A Peter Pan’s Neverland Nightmare egy gonosz Pán Pétert követ, és bővíti a Jagged Edge Productions „Twisted Childhood Universe”-ét.

 

 

Úgy tűnik, vérfürdő lesz a Peter Pan’s Neverland Nightmare-ben! A közelgő horror újragondolásának új díszletképei véres élményt sejtetnek. Mi pedig nem is vártunk kevesebbet, tekintve, hogy a film a Jagged Edge Productions-től származik. Ugyanattól a csapattól, amelyik Micimackóból és Malackából hidegvérű gyilkosokat csinált a Blood and Honey-filmekben. Úgy tűnik, most elérkezett Pán Péter ideje…

A Peter Pan’s Neverland Nightmare rendezője, Scott Chambers Instagram-sztorijából származó képernyőfotókon (amelyeket a @KillerChainsaw9 nevű felhasználó örökített meg és posztolt újra az X-en) két képet láthatunk a forgatás első napjáról.

Az első kép egy világoszöld, vérrel átitatott ruhát ábrázol, ami egy erőszakos találkozásra utal. Bár a második kép visszafogja a véres részeket, még mindig van egy nyugtalanító hangulat, mivel egy magányos plüssmacit látunk, akit úgy tűnik, hogy leejtettek és otthagytak a padlón. (A képeket lásd a cikk végi tweet-ben!)

A film csatlakozik a Jagged Edge Production egyre növekvő „Twisted Childhood Universe”-éhez, amely teljesen új megvilágításban mutatja be gyermekkorunk kedvenceit. A készülő filmben egy felnőtt Wendy próbálja megmenteni testvérét Pán Péter szörnyűséges változatának karmai közül. Eközben Csingiling drogfüggő. Chambers, aki legutóbb a Blood and Honey 2-ben Christopher Robbins szerepében tűnt fel, a The AU Review-nak adott interjújában beszélt a készülő filmről, megemlítve azokat a filmeket, amelyek inspirálták kreatív elképzeléseit.

 

A Jagged Edge reméli, hogy a Pán Péter után egyesítheti a Twisted Universe karaktereit egy véres leszámoláshoz

 

A Jagged Edge (élén a Chambers-szel és a Blood and Honey rendezőjével, Rhys Frake-Waterfielddel), még több közkincs karakterrel bővíti a Twisted Childhood Univerzumot. Az indie produkciós csoport jelenleg a Pinocchio: Unstrung és a Bambi: The Reckoning című filmeken dolgozik.

Frake-Waterfield nemrég elárulta, hogy mi lesz a végjátékuk: Poohniverse: Monsters Assemble, egy film, amely egyesíti az összes gonosztevőt a „teljes mészárlásért”.

Frake-Waterfield Blood and Honey című filmje 50 000 dolláros költségvetésből 5,2 millió dollárt hozott a kasszáknál. A film folytatása jóval nagyobb, 1 millió dolláros költségvetésből készült. Bár a film általában kedvezőtlen kritikákat kapott, kritikailag mégis sokkal jobban teljesített, mint elődje (amely 3%-os értékelést kapott a Rotten Tomatoes-on…). Egy harmadik, nagyobb költségvetéssel készülő filmet már gyártanak. Persze nagyon valószínűtlen, hogy a Poohniverse: Monsters Assemble elérheti az MCU költségvetési számait. Frake-Waterfield a crossover „nagyobb költségvetését” mégis a Bosszúállókhoz hasonlította…

Forrás: X, The AU Review

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu