Justin Timberlake a rács mögött?! Nem akármiért állították elő a sztárt

MOZI HÍREK – Justin Timberlake nem akárhonnan – egészen pontosan a volán mögül – került rögtön a rács mögé…

 

 

Justin Timberlake megtagadta az alkoholszondás tesztet, amikor a rendőrség megállította őt a New York-i Sag Harborban, mielőtt kedden kora reggel letartóztatták ittas vezetésért. Az NBC forrásai szerint a „Selfish” énekes hétfő este az American Hotelben volt „egy csomó barátjával”, és „rendőrök álltak kint, ahol éppen vacsorázott”. Állítása szerint „csak egy martinit ivott”.

Miután Timberlake távozott, a zsaruk állítólag „félreálltak és megállították őt közlekedési szabálysértés miatt”. „A barátai azt mondták a rendőröknek, hogy ‘Engedjétek el, engedjétek el'” – meséli egy bennfentes.

Azt is elmondták, hogy a rendőr, aki megállította Timberlake-et, „olyan fiatal volt, hogy azt sem tudta”, ki a 10-szeres Grammy-győztes.

„Nem ismerte fel őt vagy a nevét” – mondja bennfentesünk. Egy másik forrás hozzáteszi: „Justin azt mondta az orra alatt: ‘Ez tönkreteszi a turnét. A zsaru erre azt válaszolta: ‘Milyen turné? Justin azt mondta: ‘A világkörüli turné'”.

A 43 éves Timberlake-et nem sokkal éjfél után vették őrizetbe, és egy rendbeli ittas vezetéssel, valamint két másik közlekedési szabálysértéssel vádolták meg: nem állt meg a stoptáblánál, és nem maradt a megfelelő sávban.

Ügyvédje, Eddie Burke Jr. neves hamptoni ügyvéd nem részletezte ügyfele letartóztatásának részleteit, amikor megkeresték, hogy kommentálja a történteket.

„Úriember volt” – mondta egy másik forrás. „Egyáltalán nem mutatott semmilyen felsőbbrendűséget. Visszautasította a teszteket, de ez az ő joga”.

Ironikus módon az American Hotel közvetlenül az utca túloldalán található Burke Jr. irodájával szemben, aki korábban olyan ügyfeleket képviselt, mint Lizzie Grubman és Matt Lauer.

A „SexyBack” énekes ellen vádat emeltek. Kedd reggel szabadlábra helyezték, majd saját felelősségére elengedték. Jogosítványát New Yorkban felfüggesztik, de úgy tudjuk, hogy van egy államon kívüli engedélye is.

Kedd reggel a „Mirrors” énekesét látták távozni a rendőrségről. Az egykori NSYNC-tag visszafogottan, fekete baseball sapkát és napszemüveget viselve távozott.

A Barátság extrákkal (Friends with Benefits) színésze, akinek egy 9 éves és egy 3 éves fia van a feleségével, Jessica Biel-lel, nyíltan beszélt a „túlzott alkoholfogyasztással” kapcsolatos problémáiról. Kérdéses, hogy az ügy miként befolyásolja majd a Forget Tomorrow címen futó világturnéját.

Forrás: NBC

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu