Fallout: Nuevo Mexico: szomorú hír érkezett a régen várt mod háza tájáról!

A Fallout: Nuevo Mexico fejlesztési frissítése összetörte a rajongók szívét…

 

 

Pár perc néma tisztelgés közel sem elég hosszú ahhoz, hogy érzékeltesse a veszteség érzését, amit a Fallout-rajongók jelenleg éreznek. Ha azt hitted, hogy szívfacsaró volt egy ilyen kiábrándító frissítést kapni a Fallout 3 remake-ről, akkor ez a hír teljesen letaglóz majd.

Még márciusban hívták fel a figyelmet a Fallout: Nuevo Mexico című hatalmas bővítményre, amely úgy játszik, mintha egy teljesen új játék lenne.

A rajongók izgatottak voltak, mi is izgatottak voltunk… aztán megtörtént a legrosszabb. A vezető fejlesztő visszalépett a projekttől.

 

A Fallout: Nuevo Mexico valami csodálatosat hozhatott volna

 

Sok jel utalt arra, hogy valami nincs rendben. Ugyanis a mod YouTube-csatornája hirtelen elvesztette tartalmainak nagy részét. A Discord-csatornák is rejtélyes módon eltűntek.

A Reddit-en a rajongók özönlöttek, hogy megkérdezzék: „mi történt a Fallout: Nuevo Mexico-val?„.

Az egyetlen válasz, ami eljutott hozzájuk, olyasvalakitől érkezett, aki azt állította, hogy az egyik szinkronszínész; azt mondta: „Mint valaki, aki VA-ként a csapat tagja volt, fogalmam sincs. Minden csak úgy eltűnt egyik napról a másikra”.

Végre azonban válaszokat kaptunk. Ahogy arról a VG247 beszámolt, a fejlesztők megtörve a csendet, elárulták, hogy a projekt azért állt le, mert egy felbecsülhetetlen értékű tag úgy döntött, hogy „visszalép”.

„Szerettem volna megosztani egy frissítést [a Nuevo Mexico projekt vezetőjéről] Zapshockról és a Fallout: Nuevo México mod projektről” – áll a közleményben.

„A projekt már egy ideje szünetel, és Zapshock úgy döntött, hogy visszalép a közösségben való aktív részvételtől. Egyelőre a Zapshock nem lesz elérhető a Discordon vagy a közösségi média platformokon”.

Ebben a Discord-posztban sehol nem szerepel, hogy a projektet leállították volna. Azonban, bár a csapat többi tagja még mindig ott van, fogalmunk sincs, milyen állapotban van a bővítés.

Tekintettel arra, hogy ez a távozás mennyire hirtelen történt, érthető, hogy a csapat nehezen találja a helyét, miközben próbálnak továbblépni. Reméljük, hogy a munka felfüggesztése nem tart már sokáig, azonban most, hogy értesültünk erről a drámai színfalak mögötti változásról, csendben visszafogjuk a reményeinket…

Forrás: Reddit, VG247

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu