Matthew McConaughey sokkoló fotót osztott meg magáról – csak erős idegzetűeknek!

MOZI HÍREK – Matthew McConaughey egy olyan szelfit osztott meg az Instagramon, amelyen a jobb szeme teljesen bedagadt – és úgy tűnik, a sérülést egy méhcsípésnek köszönheti…

 

 

Matthew McConaughey úgy néz ki, mintha egy kalózkapitány szerepére készülne. Csakhogy a megjelenése egy kellemetlen baleset eredménye. Megcsípte egy méhecske.

Július 10-én, szerdán az 54 éves McConaughey egy közeli képet osztott meg magáról az Instagramon, amelyen a jobb szeme teljesen bedagadt. Bár a színész nem részletezte, hogy pontosan mi történt vele, egy szóviccel utalt a méhvel történt szerencsétlen incidensre: „bee swell”. (Ez angolul szó szerint „méh dagadás”, de ugyanezt a szót használják a méhpempőre is, innen a szóvicc.)

A riasztó szemsérülés ellenére McConaughey egyébként jókedvűnek tűnt a fotón, és vigyorogva állt a kamerába.

McConaughey nyilvánvaló méh-eseményétől eltekintve a színész az utóbbi időben eléggé elfoglalt volt. Feleségével, Camila Alves McConaugheyvel július 7-én, vasárnap osztották meg legidősebb fiuk, Levi születésnapi jókívánságait, megosztva egy montázst a 16 éves fiúról a szüleivel készült fotókból és egy hangüzenetet.

Matthew-nak és Camilának két kisebb gyermeke is van: a 14 éves Vida lányuk és a 11 éves Livingston fiuk.

 

 

Matthew McConaughey

 

 

Matthew McConaughey, a sokoldalú hollywoodi ikon

 

Matthew McConaughey az egyik legelismertebb, legtehetségesebbnek tartott színész ma Hollywoodban. A Ha ölni kell (Time to Kill, 1996) című jogi drámában kapta első főszerepét, ami megalapozta hollywoodi karrierjét. A ’90-es években olyan filmekben szerepelt, mint a Kapcsolat (Contact, 1997), az Amistad (1997) és az U-571 (2000).

A 2000-es években romantikus vígjátékokban vált ismertté. Azonban úgy érezte, kezdik beskatulyázni, ezért 2003 után alacsonyabb lángra tette karrierjét néhány évre és igyekezett más típusú szerepeket vállalni.

2011-ben drámai szerepek felé fordult, kezdve Az igazság ára (The Lincoln Lawyer) című filmmel. Szélesebb elismerést szerzett a Magic Mike (2012) és a Mud (2012) című filmekben nyújtott alakításával.

A Mielőtt meghaltam (Dallas Buyers Club, 2013) című filmben nyújtott alakításáért széles körű kritikai elismerést kapott, és több díjat is nyert, köztük az Oscar-díjat a Legjobb Férfi Főszereplő kategóriában.

Ezt követően A Wall Street farkasa (The Wolf of Wall Street, 2013) című filmben kapott szerepet. A Törvény nevében (True Detective, 2014) című sorozat első évadában Rust Cohle karakterét alakította. A True Detective-ért jelölést kapott a Primetime Emmy-díjra a Legjobb Férfi Főszereplő kategóriában egy drámasorozatban. McConaughey nem csak mint színész, hanem producerként is tevékenykedik. Az évek során többször is bizonyította, hogy sokoldalú tehetség, aki képes megújulni és új kihívásokat vállalni.

Forrás: Instagram, Today, SBS

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu