Sylvester Stallone és Robert De Niro most akkor tényleg haragban lennének?!

MOZI HÍREK – Stallone tagadja a De Niróval való viszályt, „abszurdnak” nevezi a pletykákat, és tisztázza, hogy soha nem voltak vitáik, és nem is állt szándékukban együtt dolgozni…

 

 

A Tulsa King és a Rocky sztárja, Sylvester Stallone megszólalt a legendás Robert De Niróval való állítólagos viszályáról. Ez szerinte nem több, mint internetes pletyka. A két ikon közötti állítólagos viszály híre az év elején kezdett terjedni egy hamis jelentésnek köszönhetően. Utóbbi azt állította, hogy Stallone kiszállt egy felháborító „1 milliárd dolláros projektből Robert De Niróval”, miután azt mondta, hogy nem dolgozik „woke emberekkel”. Stallone inkább a jobboldal felé hajlik a nézeteiben (bár hozzájárult a DNC-hez és támogatja a fegyvertartás ellenőrzését).

Ellenben De Niro elég vehemensen szokott hangot adni a republikánus jelölt és elítélt bűnöző, Donald Trump iránti érzéseinek.

Stallone az Instagram-fiókját használta, hogy foglalkozzon a pletykákkal, és „abszurdnak” nevezte őket, miközben a posztját a következő felirattal látta el: „Soha nem állt szándékomban De Niroval dolgozni, vagy fordítva”, utalva a közösségi médiában terjedő hamis cikkre. Elmondása szerint ő és De Niro soha nem beszélgettek sem a nézeteikről, sem arról, hogy újra együtt dolgozzanak az 1997-es Copland és a 2013-as A kiütés című filmen való közös munka után.

„Sziasztok, most értem haza a Tulsa King forgatásáról, és csak szeretnék foglalkozni valamivel, ami szerintem egy elég abszurd pletyka, miszerint én és Robert De Niro soha többé nem akarunk együtt dolgozni, és mindenféle dühös megjegyzéseket teszünk az élethez való hozzáállásunkról, a filozófiánkról, miegymásról. Soha nem folytattunk ilyen vitát, és valószínűleg soha nem is fogunk, és csak azt akarom mondani, hogy nem szabad mindent elhinni, amit olvasunk. Szóval, mindegy, csak üssetek tovább.”

Ami a Tulsa King 2. évadát illeti, a tervek szerint 2024 szeptemberében debütál a Paramount+-on. Stallone szerint még van egy kis munka a produkcióval. Ám arra számít, hogy inkább előbb, mint utóbb befejezik. „Valószínűleg két héten belül befejezzük a sorozatot, és szeptemberben fog megjelenni, szóval minden rendben van” – mondja a sorozatról, amely eddig sikeresnek bizonyult a 78 éves színész számára. Stallone legközelebb Jason Patric oldalán fog szerepelni az Armored című akció-thrillerben, amely jelenleg az utómunkálatoknál tart.

Forrás: Instagram

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu