Türelem, gengsztert terem: Sylverster Stallone hiába akart szerepelni 50 éve a Keresztapában, elzavarták de most öreg gengsztert alakít a Tulsa King című sorozatban

MOZI HÍREK – Sylvester Stallone maffiózót játszik a Tulsa Kingben, 50 évvel a Keresztapa kihagyása után. Bár abból a filmből akkor elzavarták, most végre eljött az ő ideje is.

 

Amióta az eszét tudja, Sylvester Stallone gengsztert akart játszani. Még a Goodfellasnál is régebben. Az Empire-nek elmesélte, hogy még a hetvenes években megpróbált beverekedni magát Francis Ford Coppola műfajmeghatározó klasszikusába, A keresztapa című filmbe, remélve, hogy minden idők egyik legikonikusabb nyitójelenetében felbukkanhat a háttérben. „Elmentem a Paramounthoz, és megkérdeztem: „Lehetnék-e statiszta az esküvői jelenetben?” – emlékszik vissza az Empire-nek nyilatkozva az Üveghagyma számában. „Azt mondták: ‘Igen, de nem tudjuk, hogy te az a típus vagy-e.’. Erre én: ‘Nem vagyok az a típus? A háttérben játszani, egy kibaszott esküvői torta mögé bújva?” El is zavarták végül – de öt évtizeddel később Stallone végre maffiózót alakíthat Taylor Sheridan készülő sorozatában, a Tulsa Kingben.

A sorozatban, amelyet a Yellowstone című televíziós megasiker alkotója készített, Stallone Dwight „A tábornok” Manfredi szerepét játssza – egy 25 éves börtönbüntetésből frissen szabadult capoét, akit Oklahomába küldenek, hogy új bázist építsen ki bűnöző családja számára. „Ötven év után végre megkapom az esélyt gengszterként, és ez így tökéletes. Minden valóra válik azok számára, akik türelmesek” – mondja.

Ez egy olyan sorozat, amely részben gengszterfilm, részben western lesz. A Tulsa King november 13-án indul a Paramount+-on, főhőse egy Dwight Manfredi (Stallone) nevű maffiózó, aki gyerekkora óta a bűn bűvöletében él. Manfredi 25 évet ült börtönben, mert nem volt hajlandó beköpni társait, majd miután kiszabadul, a főnöke azzal a feladattal bízza meg, hogy indítson be egy üzletet Tulsában, de az oklahomai városban nem klappol minden. A sorozatban Stallone mellett a fontosabb karaktereket Andrea Savage, Martin Starr, Max Casella, Domenick Lombardozzi, Vincent Piazza, Jay Will, A.C. Peterson és Garrett Hedlund játsszák.

Forrás: Empire Online

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu