Hétvégi hajsza: megérkezett Luke Evans látványos távol-keleti akció-románcának előzetese! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Luke Evans és a tajvani Transporter találkozik a Hétvégi hajsza (Weekend in Taipei) trailerében…

 

 

A Hétvégi hajsza (Weekend in Taipei) 2024. november 1-jén kerül az amerikai mozikba a Ketchup Entertainment gondozásában. Luke Evans, Sung Kang, Lun-Mei Gwei és Wyatt Yang a főszereplők a George Huang által készített filmben, amelynek társszerzője Luc Besson.

A hivatalos szinopszis így szól:

„John Lawlor (Luke Evans) egy pitbull-elszántságú DEA ügynök, aki a munkájának él – nincs olyan rosszfiú, akit ne tudna megállítani, nincs olyan, amit ne áldozna fel egy ügy lezárásáért. Joey Kang a legjobb „szállító” Taipeiben – gyorsan vezet és gyorsan gondolkodik, nehéz őt kézre keríteni, lehetetlen elkapni. Nem kellett volna egymásba szeretniük, de a sors összehozta őket… mielőtt a bűn és a korrupció erői szétszakították volna a párt. Most, 15 évvel később, a sors Joey-t és Johnt egy tajpeji hétvége során ütközőpályára állítja. Ők ketten pedig rájönnek, hogy a szerelemnél csak egy dolog nehezebb… újra szerelembe esni.”

Az eredeti munkacím „Weekend Escape Project” volt, de a címet megváltoztatták, amikor a cselekmény Tajpejbe került – egy tajvani-amerikai filmrendező rendezésében és egy tajvani színésznő főszereplésével. A film hazai forgalmazója az ADS Service. A magyarországi premier az amerikainál majdnem egy hónappal hamarabb, 2024. október 10-én várható.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."