Luke Evans meghatóan reagált a James Bond szerepéről szóló pletykákra

MOZI HÍREK – A Halálos iramban és más akciófilmek és thrillerek sztárja: Luke Evans szerint nagy határokat döntene le, ha ő lenne a következő 007-es ügynök.

 

Luke Evans, a Halálos iramban 6 és A sors kereke című filmek sztárja meghatóan reagált a James Bond szerepéről szóló pletykákra, amelyek szerint ő lenne az esélyes a legendás kém megformálására. Evans, aki Owen Shaw-t alakította a Halálos iramban sorozatban, valamint Gastont a Szépség és a Szörnyeteg élőszereplős változatában, az egyik sokak által emlegetett név Daniel Craig utódjaként. Mások között Taron Egerton (Kingsman), Dev Patel, Henry Golding (Snake Eyes), Will Poulter és az évek óta várt Idris Elba is felmerült már a lehetséges Bond-jelöltek között.

Evans a Wales Screen Summit nevű rendezvényen (a BBC beszámolója szerint) osztotta meg reakcióját a James Bond pletykákra. Mint mondta, egy „walesi fiúként” és „egy meleg srácként a völgyekből” úgy gondolja, hogy ha ő lenne 007-es ügynök, az „határokat döntene le”, bár a Halálos iramban sztárja nem erősítette meg a szereplést, és azt mondta, hogy „senki sem tudja”, hogy ki kapta meg a kívánt szerepet. Íme Evans teljes idézete:

„Walesi fiú… egy meleg srác a völgyekből, [hogy rólam beszélnek] üzenetet küld országom ifjúságának [hogy] bármi megtörténhet.” Azoknak, akik fogadást kötnek arra, hogy ő lesz Bond, Evan azt mondta: „lehet, hogy nyernek némi pénzt, de ne jöjjenek hozzám, ha veszítenek.”

 

Miért lenne jó választás Luke Evans James Bondnak?

 

Ahogy az a rengeteg szereplőválasztási pletykából is látszik, nem könnyű feladat kiválasztani a következő 007-est. Craig alakítása nehéz feladat elé állítja az utódját, hiszen a Casino Royale-tól kezdve az Nincs idő meghalni című filmig terjedő Bond-filmjei általában jó fogadtatásban részesültek. Evans egy elismert, de viszonylag kevésbé ismert színész lehetne – egy váratlan, de erős választás a szerepre. Mivel más nagy franchise-okban nem nagyon láthattuk eddig (a Halálos iramban sorozaton kívül), ez számára is kitörési lehetőséget adhatna.

Evans egy fontos pontot is felvet saját hálás reakciójában: a reprezentációt. A következő Bond szereplőválasztásával Hollywoodnak lehetősége van megváltoztatni azt a képet, hogy mit jelent Bond-nak lenni. Talán 007 nem lesz a megszokott fehér heteroszexuális férfi, ahogy azt általában megszoktuk. Talán egy egy fekete férfi is eljátszhatná, vagy egy meleg férfi, mint Evans. A lehetőségek még mindig végtelennek tűnnek a következő James Bond színész kapcsán. Minden alkalommal úgy tűnik, hogy beszűkül a mezőny, amikor valamelyik színész vagy tagadja a pletykákat vagy rajongói ötleteket, egy másik színész neve kerül elő Bond-beszélgetésekben. Bár Evans nem ígért semmit a Bond-jövőjét illetően, biztosan nem is tagadott semmit sem, így a rajongók gyanúja tovább élhet.

Forrás: BBC

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu