Mire utalhat az Avatar 3 teljes címe? A rendező elárulta!

MOZI HÍREK – James Cameron felfedte a titkot, ami az Avatar 3 frissen bejelentett címe mögött rejlik…

 

 

A nagy sikerű Avatar-franchise harmadik részének címének felfedése után James Cameron rendező elárulta, mit jelent a film teljes címe, a „Tűz és hamu” (Fire and Ash). A Rotten Tomatoesnak nyilatkozva Cameron az Avatar 3 kapcsán elárulta, mit jelent majd az új törzs, a „Hamu Népe” bemutatkozása Pandora világa és Jake Sully, Neytiri és családjuk további kalandjai szempontjából.

„Nos, ha arra gondolsz, hogy mi a tűz? A tűz jelképezheti a gyűlöletet, az erőszakot, a traumát, a hatalommal való esetleges visszaélést. Rengeteg tematikus dolog van: Mit jelképez a hamu? Szerintem ebben a filmben mindennek az energiának az utóhatását jelképezi, ami a gyász és az, hogy együtt kell élned azzal, amit tettél.”

Az új cím, és most Cameron betekintése megerősíti, hogy az Avatar 3 középpontjában a Sully család és a vízi törzs, a Metkayina, valamint a tűz törzse közötti konfliktus áll majd. Utóbbiak vezetőjét a Game of Thrones és a Tabu sztárja, Oona Chaplin fogja alakítani, akiről most kiderült, hogy Varang lesz a neve. A D23-on bemutatott koncepciórajzok pedig először mutatják meg a vulkánok lakta „hamu nép” erőszakos uralkodóját.

 

James Cameron ígérete szerint az Avatar 3 „váratlan” lesz

 

James Cameron a „Tűz és hamu” cím mögött rejlő gondolatai mellett azt is elárulta, hogy a következő Avatar-folytatás „váratlan” lesz. Az elismert filmrendező szerint az Avatar 3 természetesen tartalmazza majd az elődök részletességét és „gazdag világát”, de sokkal mélyebbre merül a karakterek és az őket érő kihívások világában is.

„Ez a film sokkal mélyebbre megy a karaktereinkben, és mély érzelmi következményekkel jár számukra, amelyek veszélyeztetik az egymáshoz fűződő kapcsolataikat, próbára teszik a kötelékeiket. És ezért mondom azt, hogy szerintem a film egyszerre váratlan. Az alapján, amit az első film és a második film között hat órával az Avatar-saga eddigi részében látni véltél, és az is lesz, amire vágysz.”

„Szerintem amire nézőként vágysz, az nem csak a szebbnél szebb képek.”

„Ez is megvan, persze, hogy megvan, van egy elképesztően részletes, gazdag világunk, és rengeteg nagyszerű művész képzelete, ami ebbe belekerült. Mostanra már úgy gondolom, hogy érdekel minket ezeknek az embereknek az utazása.”

Az Avatar: Tűz és hamu 2025. december 19-én kerül a mozikba. A következő folytatás, az Avatar 4 csak 2029. december 21-én érkezik, az utolsó rész, az Avatar 5 pedig 2031. december 19-én.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu