Avatar 3: újabb na’vi frakcióval bővülhet majd Pandora világa?!

MOZI HÍREK – Az új régió az Avatar 3 új gonosztevőjének is teret ad majd.

 

 

Miután az Avatar: A víz útja jelenleg világszerte tarol a kasszáknál, és hivatalosan is kereskedelmi sikernek számít, folyamatosan érkeznek a friss hírek a készülő harmadik filmről. A SlashFilm beszámolója szerint a várva várt Avatar 3-ban egy újabb régiót is bemutatnak majd. Ezt egy másik na’vi törzs, a „hamu népe” („Ash People”) lakja. James Cameron rendező ígérete szerint az Avatar-franchise négy fő elemet foglal magában. Míg a második film erősen szimbolizálja a víz elemét, a harmadik film a jelek szerint a tűz felé húzódik majd.

A többi na’vi törzzsel ellentétben Cameron elárulta, hogy a hamu népe sokkal kevésbé barátságos és valószínűleg a gonosz szerepét fogja betölteni.

Ahelyett azonban, hogy ugyanazt a képletet folytatná, miszerint a gonosz kívülről támad Pandorára, Cameron inkább megfordítja ezeket a szerepeket. Most az idegen bolygón belüli zűrzavart szeretné felfedni. Ahogyan azt nemrég egy francia híradónak nyilatkozta:

„Más szemszögből akarom megmutatni a na’vikat, mert [eddig] csak a jó oldalukat mutattam meg. A korai filmekben nagyon negatív emberi és nagyon pozitív na’vi példák vannak. Az ‘Avatar 3’-ban ennek a fordítottját fogjuk csinálni.”

 

Hogyan készíti elő az Avatar: A víz útja befejezése az Avatar 3-at?

 

Az egyre táguló Pandora világa és a különböző törzsek mellett, amelyek mindegyike hozzáadódik az átfogó történethez, Cameron azt tűzte ki célul, hogy a harmadik filmben a Pandorán túlra, más bolygókra is eljut. Az interjú további részében megjegyzi, hogy Pandora lényegében az Avatar történetének alapjául szolgál. A sztori a harmadik filmtől kezdve fog igazán formát ölteni, és felgyorsulni.

„Új világokat is felfedezünk majd, miközben folytatjuk a főszereplők történetét. Mondhatom, hogy az utolsó részek lesznek a legjobbak. A többi csak bevezetés volt, egyfajta terítés az asztalra a tálalás előtt. De nyilván minden attól függ majd, hogy az Avatar 2. hogyan fogadták, megtalálja-e a közönségét.”

Azzal, hogy az Avatar valóban szó szerint univerzummá bővül, Cameron most megadja a mércét, hogy a franchise jóval több legyen, mint egy egyszálas történet.

Kétségtelenül legalább még több új na’vi törzs felfedezéséhez vezet majd. Sőt, talán még egy újabb idegen faj felfedezéséhez is. A lehetőségek továbbra is hatalmasak és ismeretlenek Cameron univerzumában. E sok kérdésen túl azt tudjuk, hogy a történetet az ötödik filmmel szeretné teljes körrel visszavezetni a Földre. Már amennyiben a franchise továbbra is nyereséges marad.

Az Avatar 3 forgatása már befejeződött, de valószínűleg hosszadalmas utómunka vár rá. Jelenleg 2024. december 20-án tervezik bemutatni.

Forrás: SlashFilm

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu