PS Plus Essential: már elérhető az e havi három új játék – közöttük egy elismert horror!

November 5-én 18:00 óráig van időnk igényelni a három októberi PS Plus Essential-játékot.

 

 

Sokan vagyunk olyan gamerek, akik havi rendszerességgel szeretünk játékokat beszerezni és felhalmozni azzal a céllal, hogy egy nagy könyvtárat építsünk fel. A PS Plus egy jelentős méretű játékkatalógust kínál – persze csak addig, ameddig készek vagyunk fizetni a szolgáltatásért. Ráadásul rendszeresen bővítik új játékokkal a kínálatot, amelynek alapszintje a PS Plus Essential.

Néhány napja már beszámoltak róla, hogy a PlayStation bejelentette a PS Plus Essential tagok számára a 2024. októberi ingyenes játékokat, A jó hír az, hogy ezeket a címeket már le is tölthetjük. Mielőtt elárulnánk, hogy mi ez a három alkotás, ne feledd, hogy november 5-én 18:00 óráig van időd hozzáadni őket a könyvtáradhoz!

 

Plus Essential október 2024

  •  WWE 2K24 | PS4 – PS5
  • Dead Space Remake | PS5
  • Doki Doki Literature Club Plus! | PS4 – PS5

 

Ha a túlélőhorror szerelmese vagy, akkor örülni fogsz a Dead Space Remake érkezésének. Ez az EA horror klasszikusának frissített változata, javított grafikával, felújított hangdizájnnal és kisebb narratív változtatásokkal.

A Dead Space Remake-ről elmondható, hogy a műfaj rajongóinak kötelező darab, hiszen megőrzi az eredeti lényegét, nyomasztó atmoszférájával, ami sokszor szenvedésre késztet.

A WWE 2K24-et, a WWE pankrációs franchise előző részét is megkapjuk. Ebben a címben továbbfejlesztették a harci mechanikát, a pankrátorok testreszabását és az olyan játékmódokat, mint a MyGM, a MyFaction és az Universe mód. Vannak technikai fejlesztések és kibővítették a pankrátorok listáját is.

Végül, de nem utolsósorban a Doki Doki Literature Club Plus! a jól ismert vizuális regény kibővített változata. Pszichológiai horror és randiszimulátor elemekkel, ami már eleve érdekes keveréknek tűnik. Bár ellentmondásos témákról van szó, a közösség nagyon elégedett volt ezzel a bővített kiadással, amely új történeteket, nagy felbontású támogatást és további tartalmakat is hozott. A játék a szorongás, a megszállottság és az irányítás témáit járja körül – igazán passzol ehhez a borús októberhez!

Forrás: PlayStation Blog

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."