A Legyőzhetetlen visszatér: frappáns teaserrel árulták el a 3. évad premierdátumát! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Az Amazon Prime Video 2025 februárjára tűzte ki az utóbbi évek egyik legszórakoztatóbb szuperhős-rajzfilmje, a Legyőzhetetlen (Invincible) visszatérésének időpontját…

 

 

A The Walking Dead alkotójának munkája, a jelenlegi legerőszakosabb (egyben egyik legszórakoztatóbb) szuperhősös sorozat megerősítette a harmadik évad premierdátumát az Amazon Prime Videón, és bemutatta az első teaser trailert, amelyben a Legyőzhetetlen (Invincible) a maga módján újabb jó hírrel szolgál a rajongóknak. Mert ha te is azok közé tartozol, akik hétről hétre követik Robert Kirkman munkásságát, akkor bizonyára emlékszel, hogy a második évad a történet közepén szünetet tartott, ami csak növelte a rajongók türelmetlenségét, hogy megtudják, hogyan folytatódik a jó és a rossz közötti véres küzdelem.

„Ne is említsd azt a négy hónapos kis szabadságodat mindennek a közepén” – mondja Cecil karaktere (Walton Goggins alakítja) a sorozat főszereplőjének egy kávézóban folytatott beszélgetés során.

„Mindannyian imádtuk” – csattan fel. Ezzel az Amazon megerősítette, hogy a harmadik évadban nem lesz szünet. Mikor jön a premier? Nos, már nem kell sokáig várnunk, hogy újra élvezhessük a Legyőzhetetlent.

 

Meddig garantálja az Amazon a Legyőzhetetlen jövőjét?

 

A harmadik évad 2025. február 6-án három epizóddal indul. Ezt követően hetente egy epizód kerül adásba egészen a március 13-i évadzáróig. Nyugalom, ezzel még nem ér véget a franchise. A második évad végén bejelentette, hogy négy évadra írtak alá a készítők. Az Amazon hosszú távú terveinek ismeretében tehát a Legyőzhetetlen animációs kalandjai a jövőben is folytatódnak.

A Skybound Entertainment és az Amazon MGM Studios koprodukciója a Prime Video egyik legnevesebb produkciója. Légiónyi rajongója van (köztük én is), akik nagyra értékelik az eredeti képregényes adaptálásakor végzett remek munkát. A sorozat népszerűsége az ikonikus – és sokszor valóban irtó brutális – jeleneteknek hála olyannyira nagy, hogy még a Mortal Kombat 1 sem habozott Omni-Man-t felvenni a harcosok közé…

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu