Mortal Kombat 1: hangos kritika kíséri az Omni-Man DLC-t, de valóban ennyire rossz lenne?!

Néhány Mortal Kombat 1 rajongó a közösségi médiában fejezte ki nemtetszését az Omni-Man tartalom hiánya miatt a NetherRealm legújabb játékában.

 

 

A NetherRealm rajongóinak egy hangos szegmense nemrégiben a közösségi médiában adta hangot elégedetlenségének azzal kapcsolatban, hogy a fejlesztő mennyi Omni-Man tartalmat tett a Mortal Kombat 1-be. Panaszaik tovább bővítik az MK1 kritikáinak listáját, amit a játékosok a játékkal szemben a szeptember közepi piaci debütálása óta megfogalmaznak.

Omni-Man az első Mortal Kombat 1 DLC-karakter, amelyet a NetherRealm a 39,99 dolláros (14 000 Ft) Kombat Pack részeként adott hozzá legújabb verekedős címéhez.

A bővítményben emellett Ermac, Homelander, Peacemaker, Takahashi Takeda és Quan Chi érkezik. Valamint öt további Kameo Fighterrel bővül a játék.

 

Omni-Man nem rendelkezik alternatív skinekkel és 15-tel kevesebb a Mastery Tiers-je, mint a többi Mortal Kombat 1 harcosnak

 

Ezzel együtt néhány rajongót nem nyűgözött le Omni-Man érkezése a játékba. Nem utolsósorban azért, mert szerintük a karakterhez kapcsolódó tartalom általában hiányos. A játék legnagyobb subredditjének címlapján nemrégiben több, erősen felszavazott bejegyzés is megjelent, amelyekben azt kritizálták, hogy Omni-Man nem kap alternatív skineket. Az alapjáték karaktereihez képest eggyel kevesebb a Brutality-je. Valamint nincs helye a játék szezonális tartalmi ütemtervében.

Sok játékos azt is kifogásolta, hogy Omni-Man csak 20 Mastery Tiers-szel rendelkezik, így inkább a támogató Kameo Fighters-nek felel meg, mint a játszható harcosoknak, akik 15, illetve 35 képességszinttel büszkélkedhetnek.

Tekintettel erre az állapotra, a játék néhány rajongója aggodalmát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a NetherRealm hogyan fogja kezelni a tíz DLC-karaktert, akiket még nem adott ki. Mások optimistább szemléletet fogadtak el. Azzal érvelnek, hogy még mindig van esély arra, hogy a fejlesztő a jövőben további jelmezeket és más típusú tartalmakat hoz ki Omni-Man-hez. Ed Boon, a játék rendezője szokás szerint a közösségi médiában utalgat az új Mortal Kombat 1 funkciókra.

Ám eddig nem voltak arra utaló jelek, hogy a NetherRealm visszatartotta volna az Omni-Man tartalmát, és azt tervezi, hogy később több ilyen tartalmat is kiad.

A Kombat Pack ilyen polarizáló fogadtatása miatt nem szabad elvonatkoztatni attól a ténytől, hogy az alapjátékot széles körben dicsérik. Sokak szerint nem kevesebb, mint egy csodálatos élmény. Sok rajongó és kritikus dicsérte. Többek között a hatalmas karakterválaszték, a kidolgozott kombók és a függőséget okozó játékmenet miatt. Az izzó kritikai fogadtatás a játék Switch-verzióját éri igazán. A játékosok az elmosódott látvány és a szörnyű teljesítmény miatt fanyalogtak, nem is beszélve a rendkívül hosszú betöltési időkről.

Forrás: Reddit

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu