Mortal Kombat 1: bemutatkozik Omni-Man egy új játékmenet videóban! [VIDEO]

A Mortal Kombat 1 első DLC harcosa, Omni-Man egy új gameplay-felvételen mutatkozik be, és abszolút fenyegető.

 

Vitathatatlanul az év legjobb verekedős játéka, a Mortal Kombat 1 a megjelenése óta példátlanul sok véres, csonttörő szórakozást nyújtott, feltéve, hogy nem Nintendo Switch-en játszol…

A játékot „biztonságos, de dicsőségesen véres élvezetnek” neveztük a kritikánkban, amelyet itt nézhetsz meg, és el voltunk ájulva a hihetetlen grafikától, az ismerős játékmenettől és a klasszikus és szeretett karakterek újbóli feltalálásától.

Bár a rajongók kedvencei mind itt vannak, mint Raiden, Scorpion, Sub-Zero és mások, rengeteg új arc is csatlakozik a listához, leginkább a hamarosan megjelenő DLC harcosok. Az első másvilági harcos, aki csatlakozik a versenyhez, nem más, mint az Invincible ellenfele, Omni-Man, aki nemrég kapott egy első pillantást, és nyugodtan mondhatjuk, hogy a rajongóknak tetszett, amit láttak.

A NetherRealm a Mortal Kombat hivatalos Twitter-fiókján osztotta meg a játékmenet-bemutatót: „A birodalmak megremegnek a Viltrum Birodalom súlya alatt”, majd egy percig Omni-Man tépi szét a dolgokat.

A mozdulatai úgy néznek ki, mintha egyenesen az Amazon Prime Video sorozatból jöttek volna, amelynek hamarosan megjelenik a második évada, a halálos ütései pedig szó szerint halálosak.

Az egyik mozdulat során Omni-Man egy mozgó vonat elé tartja az ellenfelét, amit az első évad fináléjában a fián, Markon (Invincible) is használt. Egy másik mozdulatban pedig szétzúzza az ellenfele koponyáját, ugyanezt a mozdulatot használta Red Rush-on az első évad első epizódjában.

Csodálatosan néz ki, és a hab a tortán, hogy a szinkronszínésze, J.K. Simmons újra eljátssza a szerepét, így biztosak lehetünk benne, hogy lesz néhány érdekes párbeszéd Omni-Man és a többi karakter között, bár mi személy szerint már alig várjuk, hogy a The Boy ellenfelével, Homelanderrel, aki szintén DLC-karakter lesz, összecsapjon.

A Mortal Kombat 1 DLC-k első hulláma valamikor novemberben jelenik meg Xbox, PlayStation, PC és Nintendo Switch platformokra.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu