Nyílt világú lesz az új Tomb Raider?

A Crystal Dynamics játékát már jó ideje, hogy bejelentették, és most pletykákat hallani róla, hogy Lara Croft új kalandja miféle lehet, és állítólag sokat nem is kell már várni rá.

 

Több mint két éve, hogy a Crystal Dynamics bejelentette az új Tomb Raider játékot. Ez nem a stúdió Foundation Engine-jét használja, hanem az Unreal Engine 5-öt (de nem ez a csapat az egyetlen, ami dobta a házon belül készített technológiát az Epic Games motorjáért; a CD Projekt RED is UE5-tel fejleszt, nem pedig a REDengine-nel). A kiadó az Amazon lesz, és a cég egy transzmédia univerzumot akar: azt szeretnék, ha a játékok, filmek és TV-s műsorok mind egymáshoz kötődjenek a franchise-ban.

Egy filmes bennfentes, V Scooper új részleteket szerzett a játékról. Szerinte nyílt világú lesz, és Lara a nagy területeket ejtőernyőn és motorn járja be. Ha minden a tervek szerint halad, 2025 nyarára meg is fog jelenni. Említést tett a környezetről, egy lehetséges rivális frakcióról, illetve a játékmenet részleteiről is: „Egy természeti katasztrófa sújtja Észak-Indiát, és feltárja Ashoka ókori császár romjait és műkincseit. Lara stratégiailag a Raiderek Társasága és más riválisok ellen száll versenybe a hatalmas ereklyékért. A Fosztogatók Társaságát Lara inspirálja, de nem kötődnek hozzá, és lehet, hogy ellentétes szándékuk van. Ez kapcsolódik egy új funkcióhoz is, amely a csapatok és szövetségesek toborzásán alapul, hogy stratégiailag segítsenek a küldetésekben és a riválisok legyőzésében A hangsúly egy új, nem halálos harci lehetőségen van.”

 

 

Szóval lesz egy csapat fiatalabb fosztogató, amit Colin Moriarty-tól (korábbi IGN-szerkesztő, Kinda Funny-társalapító) már hallottunk közel két éve. Miller Ross, egy másik mozis bennfentes szerint több ideje áll fejlesztés alatt a projekt mint azt sokan hiszik, és jóval korábban érkezik mint a Perfect Dark (amin a The Initiative-val dolgozik a Crystal Dynamics). Állítólag a Summer Game Festen, tehát június elején hull le a lepel az új Tomb Raiderről.

Mindez nem hivatalos.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu