Xbox Game Passra tart a Lords of the Fallen?

Nem, nem a 2014-es Lords of the Fallenra gondolunk, amit még a Deck13 fejlesztett a CI Gamesnek (a német stúdió később a két The Surge-öt, illetve az Atlas Fallent hozta létre), hanem a tavaly kiadott felvonásra.

 

Az Exputer számolt be arról, hogy az akció-RPG, amit nyugodtan Souls-klónnak is nevezhetnénk, fel fog jutni a Microsoft előfizetéses szolgáltatására. Még nem tudni pontosan, hogy mikor, de az Exputer forrásai szerint május végére a Hexworks fejlesztése fenn lesz az Xbox Game Passon. Érdekes az időzítés, és emiatt valószínűleg ez be is fog következni, ugyanis az Xbox Wire-n a múlt héten írt Saull Gascon, a Hexworks felelős producere a Lords of the Fallen 1.5-ös frissítése, a Master of Fate miatt…

„Ezen a héten elértük a legnagyobb mérföldkövet az indulás óta az 1.5-ös verzióval, a Master of Fate-tel. Ez a Lords of the Fallen megjelenése óta kiadott több mint 30 frissítés csúcspontja, amely további új tartalmakat és életminőségi frissítéseket hozott (beleértve a szigorú nehézség-kiegyenlítést), amelyek jelentősen javították a teljesítményt, a stabilitást és az optimalizálást az egész játékban. Mindezek eredményeként a Master of Fate a Lords of the Fallen eddigi legjobb változata lett,” írta Gascon.

Még nem hivatalos, hogy valóban a Game Pass része lesz-e a Lords of the Fallen. Addig is egy kis emlékeztető, hogy mik jönnek a következő néhány nap során: Kona II: Brume (konzol, PC, felhő) május 7-én, Little Kitty, Big City (konzol, PC, felhő) május 9-én új megjelenésként, illetve Brothers: A Tale of Two Sons (konzol, PC, felhő) május 14-én visszatérő címként. Az utóbbi néhány napban a Have a Nice Death (konzol, PC, felhő), illetve a Tomb Raider: Definitive Edition (konzol, PC, felhő) csatlakozott a szolgáltatáshoz.

Ha fel fog bukkanni a Lords of the Fallen a májusi második frissítési körben, minden bizonnyal be fogunk számolni róla.

Forrás: WCCFTech, Exputer, Xbox Wire, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu