Mindegyik modern Fallout játék feljutott a Steam Deck áprilisi toplistájára!

STEAM DECK HÍREK – Ennyit számít a transzmédia: a Fallout Amazon sorozatának első szezonja miatt sokan felkapták az utóbbi másfél évtizedben megjelent játékokat a franchise-ból, és ezt a Valve hordozható PC-jén is tapasztalhatjuk.

 

A Valve a Twitteren közölte 2024 áprilisának top 20-as listáját a játékidő alapján, és bizony a Steam Decken mind a négy modern Fallout gyakran elővett cím volt, és ezt bizony a lista is tanúsítja:

 

  1.         Stardew Valley
  2.         Fallout 4
  3.         Balatro
  4.         Baldur’s Gate 3
  5.         Helldivers 2
  6.         Elden Ring
  7.         Fallout: New Vegas
  8.         Cyberpunk 2077
  9.         Grand Theft Auto V
  10. Fallout 76
  11. The Binding of Isaac: Rebirth
  12. Monster Hunter: World
  13. Deep Rock Galactic: Survivor
  14. Slay the Spire
  15. Red Dead Redemption 2
  16. The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
  17. Vampire Survivors
  18. Hades
  19. The Witcher 3: Wild Hunt
  20. Fallout 3 – Game of the Year Edition

 

 

Szóval a második, a hetedik, a tizedik, illetve a huszadik helyet vitte el a Fallout (és ha lecseréljük az Obsidian fejlesztését, a Fallout: New Vegast a The Elder Scrolls V: Skyrim Special Editionre, akkor Todd Howard stúdiója, a Bethesda Game Studios négy helyet szerzett meg a húszból), ami kiváló eredménynek nevezhető. Ebbe a listába talán belerondított a Fallout 4 next-gen frissítése, amivel a modok lettek játszhatatlanok, továbbá az áprilisra tervezett Fallout: London mod megjelenése is el lehett halasztva meghatározatlan ideig.

A transzmédia sikereit korábban a The Witcher is előadta. Amikor megjelent a sorozat, a The Witcher 3 egyidejű játékosainak száma magasabb volt mint valaha, és az eladások is 554%-kal (!!!) megugrottak. Emiatt pedig nem csoda, hogy a Microsoft nagyon szeretné, ha készülne a Fallout 5, és Howard töri a kezeit, hogy bizony meggyorsítják a fejlesztést, csak ne vegye el tőlük a redmondi cég a fejlesztést (mert most ők a Starfield Shattered Space DLC-n, továbbá a The Elder Scrolls VI-on dolgoznak).

Ettől függetlenül gratulálunk a Falloutnak.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu