PlayStation Plus Essential: melyek a májusi ingyenes PS Plus játékok?

Néha felettébb vicces dolgokat művel a naptár, de néha ez van: a hónap első hétfőjét/keddjét megelőző szerda már az új hónapra esik, de legalább megtudjuk, hogy mik azok a játékok, amihez mindegyik PlayStation Plus-előfizető hozzáférhet néhány napon belül.

 

Az első játék a focirajongóknak szól: az EA Sports FC 24 Standard Edition lesz a havi húzócím (PlayStation 5, PlayStation 4), mert az Electronic Arts tudja, hogy az Ultimate Team szerencsejátékból sokkal több pénzt szed vissza. A második játék meglepően új: a Ghostrunner II-ről van szó (PlayStation 5). A harmadik játék is viszonylag friss: a Tunicról van szó (PlayStation 5, PlayStation 4). Pluszként még érkezik a Destiny 2: Lightfall is (PlayStation 5, PlayStation 4). Ezen felül még ott van az EA Sports FC Ultimate Team Starter Pack is, tehát valóban pénzt akar kicsikarni a játékosokból az Andrew Wilson vezette kiadó. A játékok május 7-étől június 3-áig érhetőek el, kivéve a focijátékot (az június 17-éig).

Emlékeztetőképp felhívnánk a figyemet, hogy hétfőig még lehetőségünk van arra, hogy az áprilisi PlayStation Plus Essential játékok még elérhetőek, így a PlayStation Plus Extra vagy PlayStation Plus Premium előfizetéssel rendelkező játékosok még hozzá tudják adni a könyvtárukhoz ezeket a játékokat, és utána mindaddig megmarad a hozzáférésük, amíg aktív előfizetésük van. Mely játékokról van szó? Immortals of Aveum (PlayStation 5) az Ascendant Studiostól, ami az Electronic Arts elvárásait nem tudta nagyon teljesíteni; Minecraft Legends (PlayStation 5, PlayStation 4), így a Microsoft alá tartozó Mojang multiplatform játékáról van szó; továbbá Skul: The Hero Slayer (PlayStation 4), egy 2D-s akció-platformer. Ezeken felüll korlátozott ideig a PlayStation Plus-tagoknak elérhető az Overwatch 2 Mega Bundle (legendary skinek: Beekeeper Sigma, Art Deco Symmetra; epic skinek: Runner Sojourn, Punker Queen Junker Queen, Construction Ramattra, Matsuri Kiriko, Cassia Lifeweaver, Amethyst Illari, Rugby Mauga; öt Battle Pass Tier skip).

Érdekesség, hogy hónapok óta egy francia szivárogtató, billbil-kun nem nagyon szivárogtatott a PlayStation Plus kínálatáról, holott hosszú ideig ő volt a megbízható forrásunk (néha napokkal a hivatalos bejelentés előtt).

Forrás: PS Blog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu