Unravel: Így jött létre Yarny [VIDEO]

Ezúttal ne ítéljünk elsőre – a lenti videó bár sablonosan indul, de ahogy haladunk előre benne, úgy Martin Sahlin, az Unravel kitalálója elmeséli számunkra, hogy végülis hogyan jutott el arra a pontra, hogy ezt a játékot össze tudja hozni a Coldwood Interactive-val. Nem egy előre betanult PR-szöveget hallhatunk, hanem tényleg egy őszinte történetet, amelyből az a bizonyos szikra kipattant, s két évvel később játszható formájú művészi alkotássá alakul át.

Milyen az, ha egy szeretetről szóló játékot hozunk össze, amelyben a főszereplő kötheti össze cérnával a szereplőket úgy, hogy egy darabban marad a pályarész végén, hogy így össze tudja kötni azokat, akiket kell? Ha ehhez hozzávesszük, hogy az Unravel pont egy olyan játék szeretne lenni, hogy törődjünk a szereplőkkel és ne csak élettelen valamiket lássunk lefutni szemeink előtt.

Az Electronic Arts talán az év egyik kellemes meglepetését adhatja ki nem is olyan sokára: digitális formátumban PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n egyaránt február kilencedikétől lesz elérhető az Unravel.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu