Dragon Age: Inquisition karaktergeneráló videó

Egy friss videóban a Bioware bemutatta a Dragon Age: Inquisition karakter generáló képernyőjét. Amint látható igen csak belementek a részletekbe. Ebben a három és fél percben tökéletesen látható hogy nem aprózták el a választási lehetőségeket. Minden egyes apró részletet meg lehet majd adni. A szokásos fej, hajszín, és szem mellett, kialakíthatjuk a ráncokat és a fej tartását.

De még ide sorolnám a borosta sűrűségét, valamint a szem alatti és feletti festés t, illetve az arcszín megadását. Kérem szépen így kell kinéznie egy napjainkban a polcokra kerülő RPG karakter alkotó részének. Sokan tanulhatnának tőlük, ( ugye, ugye Bungie? )hiszen tényleg nagyon sok választék merül fel a bemutató alapján. Ne felejtsük el, ez még csak egy kis ízelítő. Mi lesz a végleges verzióban? Ha valamit is adunk a hősünk kinézetére, hosszú perceket is igénybe vehet majd a testre szabás.

Viszont fel kell arra készülnünk, hogy a játék producere Cameron Lee szerint a legújabb rész nagyon nehéz lesz. Érdemes lesz használni a taktikai nézetet, mivel állítása szerint izzasztóbb csatákban lesz részünk, mint az előző részekben. 2014.november 21 már a nyakunkon van, szóval lelkileg már lassan felkészíthetjük magunkat az éjszakákba nyúló kalandokba.

De ez még mind semmi, ugyanis napvilágot látott egy húsz perces gameplay felvétel, ahol a játék harcrendszerét csodálhatjuk meg.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu