Elindult a Days Gone ingyenes DLC-nyara! [VIDEO]

Days Gone ingyenes DLC! A Sony Interactive Entertainment Bend Studio játékát tényleg szeretné a Sony, ha minél többen játszanánk még azok után is, hogy már végigjátszottuk annak történetét.

A PlayStation Blogon olvashatjuk, hogy június hatodikától kezdve elindul egy rakat ingyenes DLC a Days Gone-hoz. Az első újítás a túlélő kalandozáshoz a Survival nehézségi szint lesz. Ez azoknak jó, akiknek a hard nehézségi fokozat nem volt valami nagy etwas; ők azt fogják látni, hogy az Oregon állambeli vadvilágban több beállítás módosításra került, így pedig St. Deacon, a Days Gone főhőse nem fog olyan hú de könnyen túlélni mindent. Az ellenfelek például erősebbek lettek, és többet is sebeznek. Kikerülni őket nem lehet majd a Fast Travellel, úgyhogy minden egyes alkalommal szépen útra is kell kelni anélkül, hogy lenne HUD-unk! A kezelőfelület csak a Survival Vision alkalmazásakor lesz látható. Ha sikerül végigtolni Survival nehézségi szinten is a Days Gone-t, exkluzív motoros skineket és trófeákat kapunk.

Ez csak a kezdet: később a SIE Bend tizenkét héten át kihívásokat fog elénk állítani. Minden héten „új harci, motoros, vagy hordákkal kapcsolatos kihívások” érkeznek, különféle korlátozásokkal. A sikeres teljesítés révén kitűzőket (patcheket) kapunk, amivel a játékmenetben kaphatunk kisebb fejlesztéseket akár az alapjátékban is. Közben persze szinteket is lépünk, hozzáférést szerezhetünk karakter-, és motorskinekhez, és lesznek gyűrűk is, amikkel még több karakterperket kapunk. (Mi ez, A gyűrűk ura?) Igen ám, de a gyűrűk nem lesznek használhatóak az alapjátékban – csak a kihívásokat teszik könnyebbé. Az első kihívás június végén érkezik, és ebben az lesz a célunk, hogy egy végtelen hordatámadást éljünk valahogy túl. (Azért ez igencsak egy ütős kezdet…)

A Days Gone már megjelent (kizárólag) PlayStation 4-re. A Sony Days of Play akcióján belül (ez június 7-e és 17-e között tart) akciósan meg is vásárolhatjuk a játékot, ha eddig kimaradt volna. Elvileg 20 euróra lett csapva a játék ára, úgyhogy kb. 6500 forintért most meg is vehető.

Kritikánkat a Days Gone-ról itt olvashatjátok el.

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)