Megvan, hogy mikor jelenhet meg a Bosszúállók játék?

Ha azt mondjuk, hogy ismételten az Amazonnak sikerült idejekorán kiszivárogtatnia valamit – ezúttal a Square Enix kiadásában és a Crystal Dynamics, Eidos Montreal fejlesztésében készülő Bosszúállók játék kapcsán -, akkor valószínűleg már senki sem képes meglepődni ezen. Mi biztosan nem!

A brit Amazon ugyanis kilistázott egy még be nem jelentett Square Enix játékot PlayStation 4-re és Xbox One-ra, mégpedig egy 2020. május tizenötödikei megjelenési dátummal. (Ez péntekre esik, tehát túlzottan nem tudjuk azt vélni róla, hogy ideiglenes, placeholder napról lenne szó…) Mivel már 2017 januárjában bejelentésre került a Disney-Square Enix megállapodás, valahol tényleg logikusnak tűnne, ha 2020 közepére a Crystal Dynamics és az Eidos Montreal összehozná a The Avengers-játékot.

„Karold magodhoz az erődet, és csatlakozz a Crystal Dynamics fejlesztő-, és a Marvel Games kreatív csapatához, ahogy ők kizárólag a Marvel’s Avengersről fognak beszélni. Ez a meghatározó Bosszúállók-játékélmény: egy epikus akció-kaland, ami a filmszerű történetmesélést kombinálja a folytatólagos egyjátékos és kooperatív játékmenettel. Csatlakozz a maximum négy fős csapatokhoz, légy profi hihetetlen képességeidben, szabd testre hőseidet, hogy passzoljanak a játékstílusodhoz, és egyesítsétek ereiteket, hogy megvédjétek a folyamatosan növekvő világot a folyamatosan jelen levő veszélytől,” olvasható az E3 Coliseum oldalán a jellemzés a játékról, amit az E3 során fognak hivatalosan is leleplezni.

De nekünk lenne egy másik tippünk: mi van, ha ez a megjelenési nap a Final Fantasy VII Remake első részének szólna? Arról írtuk már, hogy sikerült kilistázni azt Xbox One-ra is a PlayStation 4 mellett, és mivel a Square Enix nem nagyon mondta róla, hogy Cloudék kizárólag a Sony platformjára készülnek, nem lepődnénk meg annak Xboxos portolásán. (Elvégre a Final Fantasy XV is kijött Xbox One-ra…)

Na, mivel már csak napokra vagyunk az E3-tól, nem kell sokat várni, hogy megtudjuk, hogy egyrészt mit listázott az Amazon és mit is tervez a Square Enix a két játékkal kapcsolatban.

Forrás: JVL

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)