Közel fél órányi Dying Light 2 játékmenet [VIDEO]

A Techland közzé tette azt a Dying Light 2 videót, amit a zárt ajtók mögött júniusban az E3-on, illetve a múlt hét folyamán a Gamescomon mutatott a szerencséseknek.

Ebben a videóban erősen érzékelhető az, amit a Techland mindezidáig komolyan hangoztatott: a döntéseink következményét, és azok a Dying Light első részéhez képest négyszer nagyobb méretű nyílt világban való hatását is megtapasztalhatjuk ebben a videóban. „A Város sorsa a te kezedben van. Tizenöt év telt el azóta, hogy az emberiség vesztett a vírus ellen. Az utolsó nagy emberi település egy meg nem bocsátó, fertőzött világban van, ami egy modern sötét korba zuhant. Napközben a banditák, a frakciók és az éhező túlélők járnak az utcákon a maradékok után kutatva – ha szükséges, ezt elveszik valakitől, akár erőszakkal. Éjszaka a fertőzöttek kerülnek elő, elhagyva a sötét rejtekhelyeiket, hogy az élőkre vadásszanak.

Aiden Caldwell vagy, egy fertőzött túlélő. A kivételes képességeid és a brutális harci tudásod egy erőteljes partnerré és egy értékes áruvá tesznek téged ebben a veszélyes világban. Elérhetsz olyan dolgokat, amiket mások nem tudnak. Lépj be olyan helyekre, ahová más nem mer. Az egyedi képességeid révén megvan az erőd arra, hogy a változás ügynöke legyél ebben a rohadó metropoliszban,” írja a Dying Light 2 weboldala.

A Dying Light 2 egy kicsit fura helyzetben van – az eredetileg 2019-re tervezett megjelenést először ugyanis a Techland (és a Square Enix) eltolta 2020 tavaszára. (Erről korábban meséltünk is.) Ezek után jött az, ami ebből a halasztásból valahol várható volt: hivatalos, hogy a játék a next-gen PlayStationre (PlayStation 5?) és a következő generációs Xboxra is (Xbox Project Scarlett – kódnév csak) meg fog jelenni! (Erről is írtunk.)

Úgyhogy a Dying Light 2, amit a Techland hosszú ideig szeretné támogatni (ahogy azt teszik az első résszel is!), tavasszal még nem fog teljes fényében tündökölni PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n…

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu