Könnyebb lesz a Star Wars Jedi: Fallen Order [VIDEO]

A Respawn Entertainment könnyített az E3-as kiadáshoz képest a következő játékán, a Star Wars Jedi: Fallen Order-en.

„Játékteszteltünk az E3 előtt is, de azóta jóval többet. Talán a legnagyobb váltás azóta talán a játék nehézségi szintjéhez köthető. A legtöbbünk képes egy kihívás teljesítésére, de felismerjük, hogy ez a Star Wars, [aminek] nagy közönsége van. Nem akarjuk, hogy bárki is úgy érezze magát, hogy kimarad belőle. Ezért módosítottunk itt-ott. Hozzáadtunk [a Star Wars Jedi: Fallen Orderhez] egy új nehézségi szintet, és valamelyest könnyítettünk az alap nehézségi szinten. Aztán csináltunk egy nehezebbet. Mindezt a kísérletezgetéseink, és a játéktesztelés során talált dolgok befolyásolták.

Az írással, történettel kapcsolatban szerintem volt egy stílus, amit el szerettünk érni, hogy úgy érződjön mintha az eredeti trilógiában találnád ezt meg. De ez csak stilisztikailag olyasmi, amit mi választottunk – azt akartuk, hogy érződjön, hogy ezek a karakterek oda illenének, ha azzal az ecsettel [az eredeti trilógiáéval – a szerk.] festenél. Ezen belül viszont úgy gondolom, hogy kockázatokat vállaltunk… nem akarok részletekbe menni itt, de remélhetőleg, ha játszol a játékkal, úgy fogod érezni, hogy „óh, talán ez az, amiről Stig beszélt”, de nem hiszem azt, hogy biztonságosan haladtunk az írással, történettel.

A stáb tagjainak keresése, a casting során eljutottunk [Cameron Monaghanhoz, a fő színészünkhöz], mert úgy éreztük, hogy lényegében betöltötte azt a szerepet, amit a játékhoz kerestünk. Nem olyasmi volt, amit akaratlagosan tettünk meg. Szerintem [ez az állítás] ki lett véve a szövegbeli összefüggéséből, és rosszul lett megfogalmazva. Nem az volt, hogy „egy férfi főszereplőn kell dolgoznod” – a történet felfedezésén és a játék lehetőségein keresztül jutottunk el oda, hogy Cameron lehet a Star Wars Jedi: Fallen Order főszereplője,” mondta az Eurogamernek Stig Asmussen, a játék rendezője a nehézségről, a sztori elhelyezhetőségéről, és arról, hogy a Disney filmjeiben látható Rey helyett férfi főszereplőt használnak.

A Star Wars Jedi: Fallen Order november 15-én jelenik meg PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu