Hangjátékot kap az Assassin’s Creed!

Az Audible és a Ubisoft összeállt, hogy egy új hangos drámával bővítsék a közel másfél évtized alatt hatalmassá nőtt Assassin’s Creed franchise-ot.

A Hollywood Reporter tudósít arról, hogy nem csak játékok tekintetében fog bővülni a sorozat – a dráma műfajú hangjáték neve Assassin’s Creed: Gold lesz. „Az Assassin’s Creed: Gold Aliyah Kahn történetét meséli el. Ő egy hamiskártyás, egy csaló, akinek rossz lapok jutottak az életében. Az ő dörzsöltségének és az utcai átveréseinek köszönhetően képes túlélni egészen addig, amíg egy rejtélyes öregebb férfi, Gavin Banks nem nyer vele szemben. Aliyah egyedüli lehetősége Banks kifizetésére az, hogy egy Assassin lesz. Az edzése során Banks elmeséli Aliyahnak a több évszázados harcot az Assassinok és a Templarok között, és arra kéri őt, hogy segítsen egy titkos üzenet megfejtésében, amit az 1696-os Nagy Éremújraverés [Egyesült Királyság; III. Vilmos király kísérlete volt arra, hogy az addigra már elnyűtt érmék helyett újakat veressenek – a szerk.] során írtak rá egy illegális fizetőeszközre,” írja az Audible hivatalos jellemzése.

Az Assassin’s Creed: Gold írója Anthony De Col, aki az Assassin’s Creed: Trial by Fire képregény-sorozat írója is volt. A főbb szerepekben Riz Ahmed (Star Wars: Zsivány egyes), Anthony Head (Buffy, a vámpírok réme), Danny Wallace (Assassin’s Creed Syndicate), és Tamara Lawrence (Corvidae) lesznek.

„Az Assassin’s Creed a legmagasabbra tette a lécet a játékok világában. A történelmi hitelessége, a világépítés, a karakterisztika és a történetmesélés miatt nincs jobb univerzum egy hangos drámára. A játékok karakterei, a kidolgozott történetek, és az összeesküvésektől teli történetszálak révén alig vártuk, hogy elmerüljünk ennek a több rétegű univerzumnak a fondorlataiban,” mondja Steve Carsey, az Audible Egyesült Királyságbeli eredeti tartalmakért felelős rendezője.

Az Assassin’s Creed: Gold már megjelenési dátummal is rendelkezik – az Audible-n 2020. február 27-étől lesz érdemes keresni az értelemszerűen angol nyelvű hangjátékot. (Ha ebből csinálna valaki a Magyar Rádión egy magyar átiratot, akkor dobnánk egy hátast!)

Forrás: DualShockers

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu