AC Valhalla játékmenet videó szivárgott ki a Ubisoft-tól [VIDEO]

A videón 30 percnyi AC Valhalla játékmenet látható, egy héttel a Ubisoft idei UbiForward 2020 eseménye előtt!

Az elmúlt hónapokban már kaptunk néhány „gameplay” ízelítőt, melyekből éppen csak a játékmenet hiányzott. Többnyire csak a hangulatot sikerült átadni, bemutatni a gyönyörű grafikát és a lebilincselő hangulatot, de a rajongók csalódottak voltak, hogy nem láthatták a játék rendesen játszva. Azoknak akik esetleg még nem látták, íme a játék első gameplay előzetese:

Az első játékmenetet bemutató előzetes az Assassin’s Creed Valhalla világába enged egy kis betekintést. Láthatjuk hogy milyen lesz a játék Xbox Series X-en, ahogy Eivor és viking klánja Anglia megosztott földjére utazik. A trailer azt is bemutatja, hogy mi minden lesz új a játékban, így például a viking hajókkal való támadásokat, a két kezes harcra kitalált új rendszert, a balta-hajítást, sőt, a testreszabható tetoválásokat is. Az egyik jelenetben még azt is látjuk, ahogy Eivor beletérdel egyik ellensége fejébe, mielőtt egy másikat ledöntene a lábáról, majd brutálisan kivégezné. Az előzetes ugyanakkor a bejárható nyílt világot is megvillantja, ahol láthatunk egy viking lakomát, hatalmas zöldellő mezőket és ikonikus helyeket, mint példuál a Stonehenge-et.

Az előzetes után a mostanában elég nehéz időket megélő Ubisoft bejelentette saját E3-pótló júliusi digitális eventjét, ahol még több újdonságról rántották volna le a leplet. A UbiForward esemény ezen a héten vasárnap lett volna július 12.-én, de miért is várnánk még egy hetet, ha már most bepillantást nyerhetünk a játékba?

Egy 30 perces játékmenetet bemutató videó szivárgott a netre, s míg a minőség értelemszerűen jobb lesz majd az event-en, azért tessék, nézzétek meg magatoknak:

Siessetek, a Ubisoft vadászik most a videó újabb és újabb megosztásaira, így várhatóan ez semm lesz fent sokáig!

Az Assassin’s Creed Valhalla idén év végén várható PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re, PC-re és Google Stadia-ra.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu