Kiderült, mennyibe került Henry Cavill gamer PC-je, nem kispályázott!

MOZI HÍREK – Pár napja került fel az Internetre Henry Cavill gépépítős videója, amelyben a saját gamer PC-jét rakta össze, most kiszámolta az amerikai IGN, mennyiben fájhatott a csinos kis erőmű.

Eddig is tudtunk, hogy a színész hatalmas játékos, így nem is volt meglepő, hogy még a Vaják című Netflix sorozat premierje táján megígérte, hogy össze fog rakni egy gamer PC-t. Ezt az ígéretét be is váltotta: pár napja egy videót osztott meg, amelyen összerakta a szóban forgó monstrumot, minden PC Master Race álmát. Az amerikai IGN pedig utánajárt és kiszámolta, hogy a filmvásznon Superment, a kis képernyőkön pedig a Witchert megformáló színész mennyit költhetett a gépre.

Bár Henry Cavill nem akart reklámozni, ezért igyekezett kitakarni a márkákat, de a szemfüles amerikai újságírók még így is viszonylag jól kisilabizálták, hogy milyen PC-s alkatrészeket használt. Nos, nézzük, hogy mik kerültek a házba, továbbá azt, hogy ezeket mennyiért lehet kapni.

 

ROG Strix GeForce RTX 2080Ti 11GB – $1239.99

RYZEN 9 3900X 12-Core 3.8 GHz – $429.99

G.SKILL Trident Z Neo Series 32GB DDR4 RAM – $143.99

NZXT Kraken Z Series Z73 Liquid Cooler – $299.99

ASUS ROG Crosshair VIII AMD X570 Mobo – $556.03

SeaSonic PRIME TX-1000 PSU – $499.99

Samsung 970 Pro 1TB NVMe SSD (x2) – $679.98

Fractal Design Meshify S2 Black ATX ház – $149.99

Windows 10 Home OEM 64-bit – $109.99

Ez így összeadva 4,109.95 amerikai dollár, ami mostani árfolyamon átszámolva nagyjából körülbelül 1 millió 265 ezer forint – az áfát nem hozzáadva, és monitor, egér, billentyűzet, füles nélkül…

Tehát Henry Cavill nem kispályázott, de elmondása szerint valóban hatalmas kocka, teljesen rázakkant a Total War-játékokra, illetve a Witcher 3-at is többször kijátszotta, hogy a lehető hitelesebb Geralt legyen a sorozatban. Ami a Vaják második évadjának forgatását illeti, még augusztusban kezdetét veszi, szóval olyan nagyon sokat kockulnia már nem is lesz ideje Cavillnak a csodagépével.

Aki lemaradt volna a videóról, lent nézheti meg.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu