Tom Cruise-zal már pedig senki sem futhat a filmvásznon! (Kivéve, ha mégis…)

MOZI HÍREK – Tom Cruise eleinte nem volt hajlandó Annabelle Wallis-szal együtt futni A múmiában, de aztán végül csak sikerült rávenni.

Annabelle Wallis a The Silencing című új filmje kapcsán mesélt erről az élményéről a The Hollywood Reporternek. Az interjúban A múmia 2017-es változatáról beszéltek, melyben Tom Cruise oldalán alakította Jenny Halsey női professzor szerepét – és futottak is.

Az utóbbira azonban nem volt könnyű rávenni a filmsztárt! Wallis azt mesélte az újságírónak, hogy amikor ez a filmbéli jelenet szóba került, Tom Cruise kerek-perec kijelentette:

„Velem senki se fut együtt a filmvásznon!”

A színésznő nem hagyta annyiban, és próbálta meggyőzni Cruise-t, hogy ő maga is jó futó. Ezt pedig úgy bizonyította be, hogy egy futópadon rohanva nyújtott erődemonstrációt, erre pedig Tom Cruise végül meggondolta magát. Annabelle Wallis így mesélt nevetve erről:

„Ő egy másik szinten van, de tudjátok, végül kipipálhattam a listámról! Jobb volt, mint mondjuk megnyerni egy Oscart, annyira boldog voltam!”

Annabelle Wallis egyébként nem akart odaszúrni Cruise-nak, szívesen beszélt erről a nagy eredményről, elvégre az 58 éves filmsztár nagy eséllyel tényleg komoly kikötésekkel vállalhatja el filmjei kaszkadőrmutatványait, amelyek a szerződésben vannak foglalva.

A Cruise-zal való közös munka egyébként nem minden esetben maradt meg kellemes emlékként színésznői partnereiben: nemrég mesélt arról Thandie Newton, hogy milyen „horrorként” élte meg a filmsztárral való forgatást a Mission Impossible 2 alatt.

Az említett The Silencing című film trailerjét pedig (ami egy krimi, melyben Nikolaj Coster-Waldau-val játszik együtt) itt láthatjátok.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu