Suicide Squad: Kill The Justice League: a Rocksteady újít [VIDEO]

Bár ugyanabban a világban játszódik a Suicide Squad-játék mint a Batman: Arkham-sorozat, azért ez nagy váltás a Rocksteady-nek.

Tegnap végre leleplezte hivatalosan is a Warner Bros Interactive Entertainment (WBIE), hogy min dolgozik a Rocksteady és a Warner Bros. Montreal (utóbbi a Gotham Knightsot fejleszti). David Haddad, a WBIE elnöke szerint a Suicide Squad: Kill The Justice League remekül bemutatja, hogy a Rocksteady Studios mennyire jól képes a remek történetmesélést kombinálni a lenyűgöző játékmenettel, miközben a DC képregények karaktereivel dolgoznak. Úgy véli, hogy műfajteremtő alkotás készül náluk, és olyan módon keltik életre az Öngyilkos osztagot, ahogy eddig erre nem volt példa. Sefton Hill, a Rocksteady kreatív rendezője és társalapítója pedig hasonlóan azt állítja, hogy egyedi játékélményt fejleszt a csapat innovatív játékmenettel.

A Suicide Squad: Kill The Justice League egyedül, vagy akár négy fős kooperatív módon is játszható lesz. Egy történetvezérelt címről van szó, amiben a TPS műfaj elemei is felbukkannak, de idén, sőt, jövőre sem játszhatjuk még. Egy eredeti történetet, illetve egy részletesen kidolgozott, nyílt világú Metropolist tartalmaz a játék, aminek főszereplői (és itt mindenkinek angolul hagyjuk a nevét – a magyar fordítás nem mindig jó) Harley Quinn (Dr. Harleen Quinzel), Deadshot (Floyd Lawton), Captain Boomerang (Digger Harkness), illetve King Shark (Nanaue) lesz. Mindegyik karakter egyedi képességekkel bír, közlekedési módjuk és fegyvertáruk pedig ezt is tükrözni fogja.

Lehetetlen küldetés számukra a Föld megmentése, hát még az, hogy az Igazság Ligáját (Justice League) is kiiktassák. De meg kell tenniük, ugyanis a négy gonosz karakter fejébe bogarat ültettek, ami magában nem veszélyes, de az a baj, hogy robbanó hatásuk van. Nos, és a megbízójuk a Task Force X-től egy bizonyos Amanda Waller, akit a Batman: The Enemy Within-ben (a Telltale játékának második évadában) is láthattunk. A karakterek között bármikor válthatunk, ha egyedül játszunk.

A játék előadása során Hill megerősítette: a Suicide Squad: Kill The Justice League ugyanabban a világban játszódik, mint az ő Batman: Arkham-sorozatuk… és ebből adódóan elvileg Batman és Joker is halott. (Ez hatással lesz a Gotham Knightsra is.) A játék 2022-ben fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series X-re, és PC-re.

Forrás: Gematsu, PSU

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu