Medal of Honor Above and Beyond: sztori előzetes érkezik

Geoff Keighley szerint különleges játék lesz a Medal of Honor Above and Beyond. Sztori előzetes a Gamescom 2020 megnyitóján!

 

Régi ismerős tér vissza hamarosan: mégpedig Geoff Keighley szerint egyenesen a Gamescom 2020-on, ami az idei év egyik legnagyobb durranásának ígérkezik. Igen, a Medal of Honor Above and Beyond-ról van szó, a második világháborús lövöldözős játéksorozat következő darabjáról. A játékot még 2019-ben jelentették be, s idén érkezik Oculus VR-készülékekre.

 

 

Nézd te is a Gamescom 2020-at csütörtökön, hogy láthasd a Medal of Honor: Above and Beyond sztori előzetesét.” – jelentette be Keighley. „A játék úton van az Oculus gaming eszközére, s év végén érkezik. Én már láttam az előzetest, a játék nagyon jól néz ki. Varázslatos munka Vince Zampella és Peter Hirschmann csapatától.

Az Above and Beyond egyszerű mezei folytatásnak indult a nagy múltú lövöldözős sorozatban, de aztán hirtelen VR-projekt lett belőle, amely így is méltó utódja készül lenni a szériának. Úgy tűnik a játék igyekezni fog kihasználni teljes mértékben a virtuális valóságot, s olyan innovációra számíthatunk, melyet a Respawn-tól már megszokhattunk.

A Medal of Honor egy klasszikus játék, egy régi sorozat, amely a ’90-es évek végén hozta el a történelmi témájú FPS-lövöldék ötletét, de sajnos az egyszemélyes hadsereg-témából hamar kifogyott a gőz, amint egyre nagyobb és grandiózusabb játékok érkeztek a műfajon belül, olyanok, mint például a Call of Duty-széria. Majd most meglátjuk, hogy a VR ötlete képes lesz-e még lelket önteni a sorozatba, s feltámasztani azt. Erre megvan az esély az olyan játékokat látva, mint a Half-Life: Alyx, s maga a VR is sokat fejlődött, elég csak a PS VR-t szemügyre vennünk.

A Gamescom 2020 megnyitója bejelentéseket és információkat ígér úgy 40 játékról, s csütörtök estére várható.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu