Hamarosan hallani fogunk az Elden Ringről?

Az Elden Ring lassan olyan lesz, mint a jeti: mindenki beszél róla, de eközben senki sem látja.

Sőt, ezzel az erővel már Damon Hill szintjén van a FromSoftware következő játéka. (1997, Magyar Nagydíj – mást nem kell hozzáfűzni.) Pedig elvileg több rendezvényen hallhattunk volna erről, de aztán végül semelyiken sem mutatta meg a Bandai Namco a következő játékot Hidetaka Miyazakiéktól. És ekkor jön a VentureBeattől Jeff Grubb, aki az idei év során több esetben is igaznak bizonyult a pletykákkal kapcsolatban, és szépen megfordítja a már-már kesergésbe forduló, feladó mentalitást.

Szóval Grubb azt mondja, hogy nem kell hónapokat várnunk arra, hogy az Elden Ringet ismét láthassuk. Ezt arra alapozva állítja, amit pár héttel korábban hallott. Akkor még abban reménykedett, hogy a The Game Awardson látni fogjuk a FromSoftware új játékát, ami ugyebár nem történt meg. Aztán néhány nappal Geoff Keighley műsora előtt pesszimista lett ezzel kapcsolatban. Csakhogy például a Redditen már bizakodóan várták a The Game Awardsot… feleslegesen.

Grubb szerint a FromSoftware biztosan dolgozik a játékon, csak nem mutatták meg a múlt heti rendezvényen (aminek a győzteseinek listáját közöltük – a The Last of Us Part II tarolt rajta), de meglátása szerint a japán stúdió nyugodtan bemutathatta volna az Elden Ringet, mert már olyan állapotban van. Jobb lenne egy-két hónapot várni, de egy valamit ő már biztosra vesz: legyünk egy kicsivel türelmesebbek, mert már sokat nem kell várni. Nem napokra és nem teljesen hetekre gondol itt az időtartalm alatt, de az biztos, hogy hónapokat már nem kell várni.

Ebből pedig az jön át számunkra, hogy akár januárban hallani fogunk az Elden Ringről, ami Grubb szerint (poénosan persze) jóval előrehaladottabb státuszban van, mint a következő Mass Effect. És akkor már nem biztos, hogy a PlayStation 4 és az Xbox One meg fogja kapni a játékot, amin George R.R. Martin (Trónok harca) is dolgozott…

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu