A Cyberpunk 2077 rajongói viccesen szétrollkodták a CDPR által a világhálón közzétett statisztikákat

„Nulla milliót költöttünk autók testreszabására a Cyberpunk 2077-ben” – viccelődik az RPG egyik rajongója a Redditen.

 

A Cyberpunk 2077 decemberben a generáció egyik legjobban várt játékából az utóbbi évek legvitatottabb címévé vált. Nemcsak a megjelenési státusz miatt, hanem azért is, mert az emberek hiányolják a nyílt világú játékból a hiányzó tartalmakat. A hónapok során a CD Projekt úgy vészelte át a vihart, hogy a közösségi médiában különös statisztikákat tett közzé a címről, amelyeket a rajongók arra használtak, hogy humorosan kigúnyolják a játékot.

A „#CyberpunkInNumbers” hashtaggel a játék hivatalos fiókja már hónapok óta posztol néhány érdekességet a Cyberpunk 2077 játékosainak eredményeiről. Valami, ami a PC Gamer megosztása szerint ezen a héten új őrületet inspirált a Reddit játékosok körében: a hiányzó tartalmak kigúnyolása az ilyen posztok stílusában.

„Nulla milliót költöttek autók testreszabására” – olvasható az egyik statisztikában. „A játékosok 0,00%-a használta az aluljárót” – említi egy másik vicc. A Cyberpunk 2077 közösségének üzenetei mindig humoros hangvételűek, de egy kis kritikát is megfogalmaznak a CD Projekt felé, amiért nem találnak olyan mechanikákat, amelyeket szívesen látnának a játékban.

Több mint fél évnyi frissítés után a lengyel cég júniusban közölte, hogy a Cyberpunk 2077 immár kielégítő állapotban van, amihez hozzátartozik, hogy a játék visszakerült a PlayStation Store-ba. Valójában a Cyberpunk 2077 volt a legtöbbet letöltött PS4-játék a PS Store-ban júniusban, így egyértelmű, hogy a játékosok a várakozás után alig várták, hogy Night Citybe kerüljenek. Ha kíváncsi vagy, mit kínál a kalandjáték világa, itt a Cyberpunk 2077 PC-s változatának értékelése.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu