Az EA frissítést ad ki a Star Wars Jedi: Fallen Order Sequel-hez

Az EA – a befektetőkkel folytatott legutóbbi eredménybeszámolója során – egy kisebb frissítést adott ki a Star Wars Jedi: Fallen Order Sequel-hez, és közben többé-kevésbé megerősítette a 2019-es sikerjáték folytatását.

 

A korábbi eredménybeszélgetéseken az EA megerősítette, hogy a Star Wars Jedi: Fallen Order hatalmas kereskedelmi sikert is aratott, ami bizonyítja, hogy az egyjátékos, történetközpontú Star Wars-játékok iránt van igény. Mondhatni, nem túl meglepő, hogy az EA továbbra is favorizálni fogja a kanonikus spin-offot, amely eddig több mint 20 millió játékost vonzott.

A sorozat jövőjéről szólva az EA vezérigazgatója, Andrew Wilson nyilatkozott a sorozat sikeréről, és arról, hogy a PS5-re és az Xbox Series X-re való megjelenés újabb lökést adott a játéknak. Ezek után Wilson megjegyezte, hogy az EA „továbbra is befektet” a sorozatba. Nos, ez nem megerősítés arra vonatkozóan, hogy készül-e a folytatás, de ez áll a legközelebb a hivatalos bejelentéshez anélkül, hogy valóban kapnánk egy folytatást.

Ez azt jelenti, hogy bár az EA hivatalosan még nem erősítette meg, hogy készül a folytatás, de az első játék megjelenése óta tudjuk, hogy készül, nem hivatalos csatornákon keresztül, mint például álláshirdetések és jelentések… Sőt, jó eséllyel jövőre hallani fogunk a sorozat következő részéről, és nem kizárt, hogy 2022-ben meg is jelenik, tekintve, hogy a Respawn Entertainment milyen gyorsan leszállította az első játékot.

Forrás: Comicbook

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu