Itt a Mátrix feltámadások trailer Keanu Reeves-szel és eldobod az agyad, annyira ütős! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Most tegyél félre mindent és nézd meg velünk azonnal a Mátrix feltámadások trailerét Keanu Reeves és Carrie-Ann Moss-szal a főszerepekben!

 

Megérkezett a Mátrix feltámadások első előzetese, amelyből először láthatjuk a híres sci-fi és cyberpunk filmsorozat negyedik részét. A trailer nemrégiben debütált a CinemaConon, ahol nagyon pozitív fogadtatásban részesült azok körében, akiknek volt szerencséjük megnézni. A Warner Bros. jóvoltából az új trailer most már a többiek számára is elérhetővé vált az interneten, és ha az eredeti trilógia rajongója vagy, elképesztő adrenalinlöketet ad, ha megnézed a lenti videót!

Hogy ez az új film pontosan hogyan illeszkedik majd az előző trilógiába, még nem tudni, de úgy tűnik, Neo (Keanu Reeves) és Trinity (Carrie-Anne Moss) láthatóan elfelejtette az ottani eseményeket. Az eredeti nevén, Thomas Anderson néven futó Neo az első trailerben elmondja a terapeutájának, hogy „olyan álmai vannak, amelyek nem csak álmok”, ráadásul vényköteles gyógyszereket is szed (amelyek történetesen kék színűek).

Miután a CinemaConon debütált, az első trailer azt is elárulta, hogy miért nem hívták vissza Laurence Fishburne-t a Mátrix feltámadásához. Yahya Abdul-Mateen II úgy tűnik fel a felvételen, mint Morpheus fiatalabb változata, és egy ismerős pillanatban egy vörös pirulát kínál Neónak. Nem igazolt, hogy valóban Morpheusról van szó, de Fishburne megígérte, hogy nem lesz része a filmnek, és úgy tűnik, nem értette, miért.

„Nem szerepelek a következő Mátrix-filmben, és meg kell kérdezned Lana Wachowskit, hogy miért, mert erre nincs válaszom” – mondta Fishburne júniusban a Collidernek. A New York Magazine-nak adott külön interjújában hozzátette: „Nem hívtak meg. Talán ez majd arra késztet, hogy írjak egy másik darabot. Minden jót kívánok nekik. Remélem, hogy nagyszerű lesz.”

A Neót alakító Reeves és a Trinityt játszó Moss mellett további visszatérő szereplők is vannak, még akkor is, ha Fishburne ezúttal nem lesz részese a partinak. Ide tartozik Jada Pinkett Smith, mint Niobe, Lambert Wilson, mint The Merovingian és Daniel Bernhardt, mint Wilson ügynök. Neil Patrick Harris és Yahya Abdul-Mateen II mellett új szerepekben Jessica Henwick, Jonathan Groff, Priyanka Chopra, Tony Onwumere, Max Riemelt és Christina Ricci látható.

Lana Wachowski rendezi a Mátrix feltámadásait a David Mitchell-lel és Aleksander Hemonnal közösen írt forgatókönyv alapján. Grant Hill-lel együtt a produceri feladatokat is ellátja. Az eredeti három Mátrix-filmet Lana és nővére, Lilly Wachowski közösen rendezte, bár a negyedik filmet ezúttal Lana egyedül irányítja. Lilly azóta elmagyarázta, miért Lana veszi át a következő film irányítását.

„Ez egy nehéz kérdés” – mondta Lilly a Television Critics Assocation nyári turnéjának virtuális paneljén. „Kijöttem az átállásból, és teljesen kimerültem, mert egymás után csináltuk a Cloud Atlas-t és a Jupiter Ascendinget, valamint a Sense8 első évadát. Pontosan ugyanabban az időben adtuk ki az egyiket, és készítettük elő a másikat. Szóval mindegyik projekthez három 100 napos forgatásról beszélünk, és amikor kijöttem, és teljesen kimerült voltam, a világom bizonyos mértékig darabjaira hullott, még akkor is, amikor, tudod, a tojásomból törtem ki. Szóval szükségem volt erre az időre, hogy távol legyek ettől az iparágtól. Szükségem volt arra, hogy újra kapcsolatba kerüljek magammal, mint művész, és ezt úgy tettem, hogy visszamentem az iskolába, festettem és ilyenek.”

A The Matrix Resurrections a tervek szerint 2021. december 22-én jelenik meg. Noha nehéz megmondani, hogy milyen lesz a moziipar állapota akkorra, a film nagy valószínűséggel nagy sikert arat majd, hiszen ekkora várakozás övezi a bemutatót. Az új trailer a Warner Bros. Pictures-től érkezett hozzánk.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu