Az eFootball 2022 tavaszig késlelteti a végleges és mobil verzió érkezését

Az eFootball 2022 kapott egy új frissítést, a 0.9.1-es verziót, de ez csak egy kisebb kiadás, ami egy lépcsőfok volt a november 11-re tervezett nagyobb, 1.0.0-s frissítés felé.

 

A Konami elhalasztotta a Pro Evolution Soccer (PES) saga utódcímének, az eFootball 2022 nevű focis videojátékának végleges verziójának (1.0.0), valamint mobil változatának érkezését, amely mindkét esetben csak 2022 tavaszán érkezik.

Az eFootball 2022 szeptember 30. óta már ingyenesen elérhető PC-n és konzolokon, a saga új formátumában, frissítésekkel, amelyek további tartalmakkal bővülnek.

A japán videojáték-stúdió november 11-én tervezte kiadni a játék utolsó, 1.0.0-s frissítését, valamint az iOS és Android mobilokra szánt változatát, de a Twitteren keresztül bejelentették, hogy ezeket a terveket 2022 tavaszáig elhalasztják.

„A lehető legkeményebben dolgozunk azon, hogy 2022 tavaszára olyan élményt nyújtsunk, amit a játékosaink elvárnak és megérdemelnek” – közölte a Konami, amely elnézést kért és megköszönte a játékosok türelmét.

A Konami a döntést követően bejelentette, hogy automatikusan törli és visszatéríti a eFootball 2022 prémium játékoscsomagjának előrendeléseit, amelyek olyan tárgyakat tartalmaztak, amelyeket csak az 1.0.0 verziószámú frissítés után lehet használni a játékban.

Az eFootball 2022 azonban új tartalmat kapott most pénteken a PC-re és konzolokra megjelent 0.9.1-es verzióval, amely a korábbi verziók számos problémáját javítja.

Forrás: Forrás: europapress

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu