A Fortnite felfüggeszti Travis Scott emote-jának értékesítését a művész koncertbalesete után [VIDEO]

A felfüggesztés 100%-ban szándékos volt, és bár a Fortnite tulajdonosa, az Epic Games nem magyarázta meg az okot, az több mint egyértelmű.

 

Múlt hétvégén tragédia pusztított az Astroworld fesztiválon, ahol a híres rapper, Travis Scott adott koncertet. A balesetet követően az Epic Games felfüggesztette ugyanennek az előadónak az emote-értékesítését a Fortnite-ban.

A szóban forgó emote az Out West nevet viseli, amely Travis Scott egyik dalára utal. A cím boltján belül a napi szekcióban elérhető összes tárgy mellett mostantól egyetlen játékos sem férhet hozzá ezekhez a kozmetikumokhoz.

Az Epic Games úgy reagált a helyzetre, hogy megemlítette, hogy tisztában vannak a felfüggesztéssel. „Ez szándékos, és a ‘napi’ szekció az item shop következő frissítésével visszatér”. Bár nem tértek ki a konkrét okokra, az ok egyszerűbb, mint amilyennek látszik.

Ha nem ismered, a Astroworld fesztivál egy szabadtéri zenei esemény, amelyet a texasi Houstonban található NRG Parkban tartanak. A múlt hétvégén, a rendezvény első napján a tömeg elkezdte előre szorítani a Travis Scott zenéjét élvező nézőket. A tömeg olyannyira összezsúfolódott, hogy több tucatnyian súlyosan megsérültek, a cikk írásakor legalább nyolc halottról lehet tudni.

Mi volt a baleset oka? Hivatalos közlemény még nincs, de azt megerősítették, hogy körülbelül 50 ezer ember volt jelen a tragédia idején, és az összes jegy elkelt. Emiatt az Astroworld fesztivál hátralévő részét törölték.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu