A GTA: The Trilogy megkapta az első nagyobb frissítését – sikerült javítaniuk pár kritikus hibát

A Rockstar ígéretéhez híven kiadta az 1.02-es javítócsomagot a GTA: The Trilogy-hoz, amelyben igyekeztek megszabadulni a legidegesítőbb bugoktól.

 

 

Az ikonikus GTA-trilógia visszatérését a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Editionnel ünnepnek szánták, azonban a megjelenést több okból is ellentmondások övezték. Az egyik legszembetűnőbb az új verziókban található hibák sorozata volt, amelyek híre gyorsan elterjedt a közösségi médiában, a rajongók pedig élesen bírálták a Rockstart az elkapkodott megjelentetés okán.

Az eső megjelenítése volt az egyik legkirívóbb hiba, ami még a moddereket is munkára késztette, hogy a lehető leggyorsabban orvosolják a problémát. A Rockstar Games megszólalt az ügyben, bocsánatot kértek a hibákért, és elmondták, hogy dolgoznak a hibák mielőbbi kijavításán. Végül megérkezett a játék első nagyobb frissítése, az 1.02-es patch, amely a legkirívóbb problémák egy részét igyekszik orvosolni.

A fejlesztések között szerepel az eső simítása, valamint a nagy sebességgel való vezetés közbeni kameraproblémák kezelése; textúrajavítások, és néhány critical error, ami miatt a játék összeomlott. Mindhárom címhez számos konkrét javítást tartalmaz, amelyeket a Rockstar weboldalán közzétett javítási jegyzetekben részleteztek.

Az első javítás mellett a Rockstar újra elérhetővé tette a játékok eredeti verzióit a boltokban, amelyeket a remaster megjelenése előtt eltávolított – így próbálva orvosolni a játékosoktól kapott legelterjedtebb kritikák egyikét. Ha többet szeretnél megtudni a GTA: The Trilogy – The Definitive Editionról, a TheGeek kritikája már olvasható honlapunkon.

Forrás: Rockstar Games

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu