PlayStation Plus: ezekkel zárja a Sony a 2021-es kínálatot

A naptári szokatlanság idén már megtörtént (az adott hónap első napján tudjuk meg, hogy a PlayStation Plus-előfizetők mit kapnak), de ez már 2021-ben nem fog változni, miközben a PS Plus kínálat (részben!) fog.

 

Korábban már megint hallottuk a lassan komoly szivárogtatónak nevezhető francia Dealabsről, hogy a Sony milyen játékokat ad cserébe, hogy mi perkálunk nekik (nem is keveset) a korlátlan PlayStation 5-ös és PlayStation 4-es multiplayerért. Ezt írtuk akkor: „A francia Dealabson billbil-kun volt szokás szerint az, aki listázta a 2021-es év utolsó PlayStation Plus-kínálatát. Szerinte a három játék a Godfall: Challenger Edition lesz PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, míg a PlayStation 4-gyel rendelkezőknek a LEGO DC Super-Villains, továbbá a Mortal Shell érkezik, igaz, a Mortal Shell esetében régiónként eltérő játékról lehet szó, állítja a szivárogtató. A Godfallnak ezt a változatát még nem is hallottuk: ez valószínűleg egy bővített, Game of the Year Edition-féle változat lehet, ami talán épp a „kapásból Plus” címek közé tartozhat december 7-én (elvileg ekkor jelenhet meg).” De tényleg ezek a játékok jutottak be a listára, vagy ezúttal téved az illető?

A válasz: nem. Godfall: Challenger Edition (három egyedi mód: Lightbringer, Dreamstones, Ascended Tower of Trials; PlayStation 5, PlayStation 4), Lego DC Super-Villains (PlayStation 4), Mortal Shell (PlayStation 4). Szóval a szivárgás ezúttal sem tévedett. GG!

Itt még meg kell említeni, hogy január 3-áig ezeken felül PlayStation VR-os játékokkal is játszhatunk. Ezek név szerint a The Persistence, a The Walking Dead: Saints & Sinners – Standard Edition, továbbá az Until You Fall. És szokás szerint még van néhány nap bepótolni a novemberi kínálatot (PlayStation 4: Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning; PlayStation 4 + PlayStation 5: Knockout City, First Class Trouble).

És ezzel vége is az idei PlayStation Plus-listának. Talán voltak erősebb hónapok is, de azért voltak elképesztően gyengék is (a PlayStation 4-eseknek például a Mortal Kombat X alapkiadása, miközben a PlayStation Plus Collectionnek része volt…? golfjáték?). Reméljük, jövőre jobb lesz…

Forrás: PS Blog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu