PlayStation Plus: kiszivárgott az idei év utolsó listája is…?!

A PlayStation Plus és a szivárgás is egymástól elválaszthatatlan fogalompáros lett, ami felvet egy-két kérdést (például azt, hogy a Sony hogyan nem tudja titokban tartani az előfizetőknek szánt ingyenes játékok listáját a hivatalos közlés előtt).

 

Az utóbbi hónapok során nincsen kivétel: a Sony egyszerűen elkésik a PlayStation Plus játékainak bejelentésével, hiába történik az mindig az új hónap első keddjét megelőző szerdán, magyar idő szerint fél hatkor (ezért is lesz az, hogy a decemberi listát elsején fogják a kékek elárulni…), kivéve a State of Play miatti ide-oda tologatást. A cégen belül valaki tehát szivárogtat, mert ha folyamatosan helyes listát kapunk (néha részben…) kézhez, akkor az már megérdemelne egy vizsgálatot.

A francia Dealabson billbil-kun volt szokás szerint az, aki listázta a 2021-es év utolsó PlayStation Plus-kínálatát. Szerinte a három játék a Godfall: Challenger Edition lesz PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, míg a PlayStation 4-gyel rendelkezőknek a LEGO DC Super-Villains, továbbá a Mortal Shell érkezik, igaz, a Mortal Shell esetében régiónként eltérő játékról lehet szó, állítja a szivárogtató. A Godfallnak ezt a változatát még nem is hallottuk: ez valószínűleg egy bővített, Game of the Year Edition-féle változat lehet, ami talán épp a „kapásból Plus” címek közé tartozhat december 7-én (elvileg ekkor jelenhet meg).

Mindez még nem hivatalos, de a szivárogtató hitelesnek tűnik az eddigiek alapján. Addig is megemlítjük, hogy mik is a novemberi játékok, amik közel két hétig még elérhetőek. A Knockout City PlayStation 5-re és PlayStation 4-re is ingyenes a PlayStation Plus-előfizetőknek, ahogy a First Class Trouble is; csak PlayStation 4-re pedig még a Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning lett a listába pakolva. Vannak PlayStation VR-játékok is, ezek a The Persistence, a The Walking Dead: Saints & Sinners – Standard Edition, továbbá az Until You Fall. A PSVR-címek december folyamán is ingyenesek, hiszen azok január 3-áig lesznek a kínálat részei.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu