Menu

PlayStation Plus: kiszivárgott az idei év utolsó listája is…?!

A PlayStation Plus és a szivárgás is egymástól elválaszthatatlan fogalompáros lett, ami felvet egy-két kérdést (például azt, hogy a Sony hogyan nem tudja titokban tartani az előfizetőknek szánt ingyenes játékok listáját a hivatalos közlés előtt).

 

Az utóbbi hónapok során nincsen kivétel: a Sony egyszerűen elkésik a PlayStation Plus játékainak bejelentésével, hiába történik az mindig az új hónap első keddjét megelőző szerdán, magyar idő szerint fél hatkor (ezért is lesz az, hogy a decemberi listát elsején fogják a kékek elárulni…), kivéve a State of Play miatti ide-oda tologatást. A cégen belül valaki tehát szivárogtat, mert ha folyamatosan helyes listát kapunk (néha részben…) kézhez, akkor az már megérdemelne egy vizsgálatot.

A francia Dealabson billbil-kun volt szokás szerint az, aki listázta a 2021-es év utolsó PlayStation Plus-kínálatát. Szerinte a három játék a Godfall: Challenger Edition lesz PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, míg a PlayStation 4-gyel rendelkezőknek a LEGO DC Super-Villains, továbbá a Mortal Shell érkezik, igaz, a Mortal Shell esetében régiónként eltérő játékról lehet szó, állítja a szivárogtató. A Godfallnak ezt a változatát még nem is hallottuk: ez valószínűleg egy bővített, Game of the Year Edition-féle változat lehet, ami talán épp a „kapásból Plus” címek közé tartozhat december 7-én (elvileg ekkor jelenhet meg).

Mindez még nem hivatalos, de a szivárogtató hitelesnek tűnik az eddigiek alapján. Addig is megemlítjük, hogy mik is a novemberi játékok, amik közel két hétig még elérhetőek. A Knockout City PlayStation 5-re és PlayStation 4-re is ingyenes a PlayStation Plus-előfizetőknek, ahogy a First Class Trouble is; csak PlayStation 4-re pedig még a Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning lett a listába pakolva. Vannak PlayStation VR-játékok is, ezek a The Persistence, a The Walking Dead: Saints & Sinners – Standard Edition, továbbá az Until You Fall. A PSVR-címek december folyamán is ingyenesek, hiszen azok január 3-áig lesznek a kínálat részei.

Forrás: WCCFTech

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu