A Pókember: Nincs hazaút PG-13-as besorolást kapott

A hamarosan bemutatásra kerülő Pókember: Nincs hazaút megkapta a PG-13-as besorolást.

 

 

Mindjárt itt a Pókember: Nincs hazaút, amely immár a hivatalos korhatár-besorolását is kapott. A várva várt film a PG-13-as kategóriába került az akció/erőszakos jelenetek, illetve az erős nyelvezet tekintetében. Persze nem mintha meglepetés lenne ez a besorolás, hiszen a „barátságos Pókember a szomszédságból” mindig is arról volt híres, hogy a dolgát túlzott erőszak és csúnya beszéd nélkül is el tudja végezni, de ez most már hivatalos.

A besorolástól függetlenül a Pókember: Nincs hazaút várhatóan óriási siker lesz a mozikban, amikor alig több mint két hét múlva bemutatják. Mióta csak elkezdődött a forgatás, és szárnyra kaptak a pletykák, hogy  különböző Pókember-színészek csatlakoznak a filmhez, a Nincs hazaút minden idők egyik legjobban várt filmje lett. A jegyek elővásárlása nemrég indult, a Fandango pedig a Bosszúállók: Végjáték óta a legmagasabb számokról tudósít.

Világjárvány ide vagy oda, ezt a filmet tömegek akarják majd megnézni a széles vásznon.

A Pókember: Nincs hazautat egy trilógia harmadik részeként kezelik, és nyilvánvaló, hogy a Marvel és a Sony valami hatalmas durranással szeretné lezárni ezt a történetet. Ez persze nem feltétlenül jelenti, hogy többé nem látjuk majd Tom Hollandot Peter Parker szerepében. Amy Pascal producer nemrég azt nyilatkozta, hogy a szuperhős új trilógiája már a tervezés fázisában van, és Holland is „hihetetlenül fényes jövőt” ígért a hálószövőnek.

Mielőtt azonban lezárulna ez a trilógia, még láthatjuk majd Hollandot ebben a szerepben, amint a különböző kontinuitásokban szereplő legnagyobb szupergonoszokkal csatázik. Alfred Molina Doc Ock-ja, Willem Dafoe Zöld Manója, Thomas Haden Church Sandmanje és Jamie Foxx Electrója csak egy maroknyi szupergonosz, akit a filmben láthatunk majd, amint a multiverzum felbomlik. Mindenki tudja, hogy a pletykák szerint Tobey Maguire és Andrew Garfield is feltűnik majd, de a Sony és a Marvel egyelőre nem mutatta meg a színészeket semmilyen hivatalos fotón vagy filmjeleneten, így ez az értesülés továbbra sem hivatalos. Vannak olyan spekulációk, hogy talán fel sem tűnnek, mivel Garfield folyamatosan cáfolta a részvételéről szóló pletykákat.

A Pókember: Nincs hazaút 2021. december 16-án érkezik a hazai mozikba.

Forrás: Cinemascomics

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu