Ismerd meg az új kedvenc akcióhősöd a Reacher sorozat trailerében [VIDEO]

Reacher udvarias, bájos és újrahasznosít. Ráadásul senki sem tudja legyőzni őt egy harcban

 

 

A Reacher újonnan megjelent trailere bemutatja nekünk az Amazon Prime Video sorozatának új, meghatározó hősét. A Lee Child népszerű regényei alapján készült dráma új megvilágításba helyezi a karaktert, és egy georgiai kisvárosba küldi, hogy megoldjon egy ügyet.

A volt katona és veterán katonai rendőrnyomozó nomádként, telefon nélkül, a mindennapi élettől elszakadva utazik. Felfedezi a nemzetet, amelynek egy letűnt korszakban szolgált, de a kötelessége kísérti. A sors Margrave-ba viszi, egy kisvárosba, ahol húsz év óta most történt az először gyilkosság. A szemtanúk Reachert a bűntény helyszínére állítják, és neki bizonyítania kell ártatlanságát.

Ahogy egyre mélyebbre ássa magát a nyomozásban, rájön, hogy egy olyan összeesküvés van a háttérben, amire nem számított. Jack Reacher elhatározza, hogy a végére jár a dolognak, és bebizonyítja annak, aki felültette, hogy rossz emberrel kezdett ki.

Child regénysorozata mellett a karaktert mindannyian ismerjük Tom Cruise alakításábak hála Christopher McQuarrie Jack Reacher című filmjében. Néhány évvel később a folytatásban, a Nincs visszaút című filmben keltette őt újra életre. Most átadja a stafétabotot Alan Ritchsonnak, az amerikai színésznek, aki a Blue Mountain State és a Blood Drive című filmekben nyújtott szerepeiről, valamint más, nemzetközi sorozatokban, például a Smallville-ben játszott mellékszerepeiről ismert.

Ritchson nem volt az első választás a szerepre. Mint a Collidernek adott interjújában elmondta, a csapat olyasvalakit akart, akinek a regényekben leírt testalkata van – „190 cm és 113 kiló” -, amivel ő nem rendelkezett. Az első meghallgatásán másképp csinálta, mint ahogyan azt elképzelték, de a casting directorok visszanézték a felvételeket, és adtak neki még egy esélyt: „Minél közelebb kerültem a szerephez, annál ismerősebbé vált számomra a Reacher-anyag. Tényleg beleszerettem. Elolvastam az összes könyvet. A Reacher nagyon magasra tette a lécet, nagyon izgatott vagyok, hogy részese lehetek ennek.„.

Ha a fikció bejön, hosszú út állhat előtte. A saga 25 kötetből áll, és eddig több mint 60 millió példányban kelt el világszerte. McQuarrie aki a Cruise filmváltozatát rendezte, Don Granger és Scott Sullivan mellett producerként is tevékenykedik majd.

A Reacher 2022. február 4-től lesz elérhető az Amazon Prime Videón.

Forrás: sensacine

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu